Optimaliseer alle HR-processen

Als HR professional ben je de vraagbaak voor de organisatie. Medewerkers hebben vragen, willen zich ontwikkelen en vanuit de directie is er behoefte aan inzicht om te zorgen dat de organisatie optimaal functioneert. In de praktijk ben je vaak veel tijd kwijt aan administratieve zaken. Zonde van je tijd natuurlijk! Met CaseNext zeg jij gedag tegen overmatige administratieve lasten en kun jij je richten op het strategische aspect van je werk en het ontwikkelen van je medewerkers.

Weg met die stapel documenten die je nog af moet handelen en volle mailbox. De dagen van administratieve rompslomp zijn passé. Om een goed advies te geven, moet je data paraat hebben om dit te onderbouwen. Hoe maak je de slag van operationeel naar strategisch?

Om meer tijd te hebben voor de zaken die er écht toe doen is het noodzaakelijk om de administratieve last terug te dringen. Met CaseNext worden HRM processen geoptimaliseerd en leg je de verantwoordelijkheden neer waar deze horen.

Dankzij een Self-Service portaal vinden medewerkers zelf benodigde informatie en beheren ze verlofaanvragen, declaraties en meer. Via workflows komen deze aanvragen automatisch bij de juiste persoon terecht en kunnen ze volledig digitaal afgehandeld worden. Hierdoor krijg je als HR professioneel een meer controlerende functie!

De voordelen

  • Verlof & Verzuim gedigitaliseerd;
  • Dossiermanagement;
  • Inzicht dankzij HRM dashboard;
  • Geautomatiseerde in-, door- en uitstroomprocessen;
  • Volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen!

Meer plezier en resultaat

Met HRM binnen CaseNext werkt iedereen mee in het HR proces en worden de verantwoordelijkheden verdeeld. Medewerkers hebben daarnaast ook zelf inzicht in hun dossier en kunnen gemakkelijk informatie ophalen. Doordat CaseNext meer omvat dan alleen HRM, worden verlofaanvragen automatisch gekoppeld aan lopende projecten. Declaraties en anderzijds irreguliere betalingen worden ook automatisch doorgespeeld naar de Finance afdeling via een eenvoudige workflow. Dus niet alleen de administratieve lasten voor de HR afdeling worden verminderd, ook de informatiestroom en samenwerking binnen de organisatie wordt zo verbeterd!

Data-integratie in de cloud? 3 redenen om Matillion in te zetten!

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via Ragnar Gerritsen: ragnar.gerritsen@axians.com