Optimaliseer alle HR-processen

Als HR professional ben je de vraagbaak voor de organisatie. Medewerkers hebben vragen en willen zich ontwikkelen. Daarnaast is er vanuit de directie behoefte aan inzicht voor het optimaal functioneren van de organisatie. Helaas ben je hierdoor in de praktijk vaak veel tijd kwijt aan administratieve zaken. Dat is zonde!

Met CaseNext zeg jij gedag tegen overmatige administratieve lasten en kun jij je richten op het strategische aspect van je werk en het ontwikkelen van je medewerkers. Je maakt een slag van operationeel naar strategisch!

Dring je administratieve lasten terug!

Om meer tijd te hebben voor de zaken die er écht toe doen is het noodzaakelijk om de administratieve last terug te dringen. Met CaseNext worden HRM processen geoptimaliseerd en leg je de verantwoordelijkheden neer waar deze horen.

Dankzij een Self-Service portaal vinden medewerkers zelf benodigde informatie en beheren ze verlofaanvragen, declaraties en meer. Via workflows komen deze aanvragen automatisch bij de juiste persoon terecht en kunnen ze volledig digitaal afgehandeld worden. Hierdoor krijg je als HR professioneel een meer controlerende functie!

De voordelen voor HR

  • Verlof & Verzuim gedigitaliseerd
  • Dossiermanagement
  • Inzicht dankzij HRM dashboard
  • Geautomatiseerde in-, door- en uitstroomprocessen
  • Volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen

Meer plezier en resultaat

Met HRM binnen CaseNext werkt iedereen mee in het HR proces en worden de verantwoordelijkheden verdeeld. Medewerkers hebben daarnaast ook zelf inzicht in hun dossier en kunnen gemakkelijk informatie ophalen.

Doordat CaseNext meer omvat dan alleen HRM, worden verlofaanvragen automatisch gekoppeld aan lopende projecten. Declaraties en anderzijds irreguliere betalingen worden ook automatisch doorgespeeld naar de Finance afdeling via een eenvoudige workflow. Dus niet alleen de administratieve lasten voor de HR afdeling worden verminderd, ook de informatiestroom en samenwerking binnen de organisatie wordt zo verbeterd!

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via Ragnar Gerritsen: ragnar.gerritsen@axians.com