De digitale transformatie van jouw organisatie begint hier

 

Axians helpt organisaties bij de digitale transformatie. Automatiseer en digitaliseer het kloppend hart van je organisatie met krachtige oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van productie en logistiek, zakelijke dienstverlening, overheid en zorg tot aan AGF en retail. Voor verschillende branches bieden we klantspecifieke oplossingen gebaseerd op software van o.a. Microsoft Dynamics en Exact software, en eigen ontwikkelde software zoals repleniQ. Van software ontwikkeling, implementatie tot aan support en beheer, bij Axians ontzorgen wij jou en jouw organisatie volledig.

CaseNext ICT

CaseNext ICT, dé business software voor ICT bedrijven. Creëer 360 graden klantinzicht en houd de volledige controle over de bedrijfsvoering.

Lees meer

Mobiele digitalisering voor Exact

Met ActDigital voor Exact Synergy & Exact Globe, ben je als organisatie in staat om (sub)processen te digitaliseren, intelligenter te maken én aan elkaar te koppelen.

Lees meer

I-Make voor de maakindustrie

De standaard software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder tot productie op voorraad.

Lees meer

repleniQ: voorraadoptimalisatie

Software voor voorraadbeheer en forecasting. Minimaliseer je out-of-stock en derving door een optimale balans in voorraden en leveringen.

Lees meer

I-Fresh voor de AGF

Branche software voor AGF bedrijven. Ondersteunt alle processen voor handel, verpakken en bedrijven met producten uit de volle grond.

Lees meer

Xtended P2P

Wilt u controle van aanvraag tot betaling. Met Xtended P2P voorkom budgetoverschrijdingen en houd continu overzicht over verplichtingen en betalingen.

Lees meer

Onze experts delen hun visie met u!

Lees onze blogsofRaadpleeg onze whitepapers