De digitale transformatie van uw organisatie begint hier

 

Axians helpt organisaties bij de digitale transformatie. Automatiseer en digitaliseer het kloppend hart van uw organisatie met krachtige oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van productie en logistiek, zakelijke dienstverlening, overheid en zorg tot aan AGF en retail. Voor verschillende branches bieden we klantspecifieke oplossingen gebaseerd op software van o.a. Microsoft Dynamics en Exact, branchepakketten zoals CarIT en eigen ontwikkelde software zoals DistRetail. Van software ontwikkeling, implementatie tot aan support en beheer, bij Axians ontzorgen wij u volledig.

I-Make voor de maakindustrie

De standaard software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder tot productie op voorraad.

Lees meer

I-Fresh voor de AGF

Branche software voor AGF bedrijven. Ondersteunt alle processen voor handel en bedrijven met producten uit de volle grond.

Lees meer

Retail Suite

Kosten besparen en efficiënter werken in de retail? Ontdek onze oplossingen voor de volledige ondersteuning van uw retail supply chain.

Lees meer

Exact voor de Rijksoverheid

Een digitale overheid begint bij het automatiseren van uw projecten, uw logistieke en financiële processen. Ontdek wat we nog meer bieden.

Lees meer

Onze experts delen hun visie met u!

Lees onze blogsofRaadpleeg onze whitepapers