De digitale transformatie van jouw organisatie begint hier

 

Axians helpt organisaties bij de digitale transformatie. Automatiseer en digitaliseer het kloppend hart van je organisatie met krachtige oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van productie en logistiek, zakelijke dienstverlening, overheid en zorg tot aan AGF en retail. Voor verschillende branches bieden we klantspecifieke oplossingen gebaseerd op software van o.a. Microsoft Dynamics en Exact software, en eigen ontwikkelde software zoals repleniQ. Van software ontwikkeling, implementatie tot aan support en beheer, bij Axians ontzorgen wij jou en jouw organisatie volledig.

CaseNext ICT

CaseNext ICT, dé business software voor ICT bedrijven. Creëer 360 graden klantinzicht en houd de volledige controle over de bedrijfsvoering.

Lees meer

ERP voor logistiek & (groot)handel

Axians biedt u een compleet platform met Exact software en eigen ontwikkelde oplossingen. CRM, inkoop, voorraadbeheer, productie, service, financiën en meer...

Lees meer

I-Make voor de maakindustrie

De standaard software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder tot productie op voorraad.

Lees meer

Retail Suite

Kosten besparen en efficiënter werken in de retail? Ontdek onze oplossingen voor de volledige ondersteuning van uw retail supply chain.

Lees meer

I-Fresh voor de AGF

Branche software voor AGF bedrijven. Ondersteunt alle processen voor handel, verpakken en bedrijven met producten uit de volle grond.

Lees meer

Xtended P2P

Wilt u controle van aanvraag tot betaling. Met Xtended P2P voorkom budgetoverschrijdingen en houd continu overzicht over verplichtingen en betalingen.

Lees meer

Onze experts delen hun visie met u!

Lees onze blogsofRaadpleeg onze whitepapers