Hét ECD voor de GGZ

Voor zowel volwassenen- als  jeugd GGZ

Zorg GGZ is hét ECD voor zowel vrijgevestigde praktijken als middelgrote en grote GGZ-organisaties in zowel de volwassenen- als de jeugd GGZ. De software is van de grond af aan opgebouwd volgens het Zorgprestatiemodel (ZPM).

 

We hebben dus geen bestaand ECD geschikt gemaakt voor het ZPM. We hebben de software gewoon volledig opnieuw ontwikkeld, zodat het optimaal aansluit bij de huidige wet- en regelgeving. Registreren en declareren waren nog nooit zo makkelijk.

Wie helpt je met je administratie als je er zelf niet meer uitkomt?

Steeds meer zorgprofessionals zitten in de knoop. Want als zorgprofessional is je administratie vaak een te grote last. Door de zorgen over je administratie kom je steeds minder aan hulpverlening toe. En dat is zonde van je kennis en tijd. Zorg GGZ van Axians neemt al je administratieve zorgen uit handen, zodat jij je weer kan richten op de zorg voor je cliënten.

Zorg GGZ, werkend achter laptop

Software in de cloud

Zorg GGZ is online software waar je een abonnement op neemt. Je hoeft dus geen hoge eenmalige investering te doen. Met onze gratis IT-migratieservice nemen we je bovendien alle zorgen rondom het overstappen vanuit andere software uit handen. Want nogmaals, jouw administratie beschouwen wij als onze zorg.

We hebben twee varianten:

Zorg GGZ in een notendop

  • De agenda als basis: zet geplande afspraken eenvoudig om tot consulten of no-shows.
  • Goede dossiervorming: koppel eenvoudig digitale documenten aan een cliënt, zorgtraject of dossier.
  • Beveiligde videoconsulten: stuur vanuit de agenda automatisch een uitnodiging met een beveiligde link.
  • Facturatieservice: wij kunnen het factureren jou uit handen nemen, inclusief het versturen van herinneringen en aanmaningen. Zo houd jij nog meer tijd over voor het leveren van goede zorg. Klik hier voor meer informatie over de facturatieservice van Axians.
  • Geïntegreerde zorgvraagtypering aan de hand van de HoNOS+ vragenlijst.
  • Diverse koppelingen naar ROM-portaal, ZorgMail, ZorgDomein en EVS-systeem (elektronisch voorschrijven). Klik hier voor alle koppelingen
Zorg GGZ

Probeer Zorg GGZ

Indien je nog geen klant bent willen we je graag overtuigen van onze oplossing.  Elke 3e donderdag van de maand organiseren we een online-demo . We nemen je dan in een uurtje mee door het systeem en zo krijg je Inzicht in  hoe makkelijk Zorg GGZ werkt. De eerstvolgende data waarvoor je je kunt opgeven zijn:

  • 16 mei om 10:00 uur
  • 13 juni om 15:00 uur

Via onderstaande button  kun je je voor een online-demo opgeven.

Demo account

Wil je  liever zelf een kijkje nemen  in Zorg GGZ ?

Klik dan hier voor een demo-account.  Je kunt vervolgens zelf inloggen in het systeem.

Leer Zorg GGZ optimaal te gebruiken

Zorg GGZ is aangesloten bij VG Digitaal. VG Digitaal is een programma dat vrijgevestigde GGZ-professionals ondersteunt zodat zij beter gebruik leren maken van het ECD. Hiervan kan jij profiteren door kosteloze ondersteuning aan te vragen bij VG Digitaal om het optimale uit je ECD te halen.  Lees er hier alles over.

Excellente ondersteuning met onze gratis service en support

Uiteraard staan wij voor je klaar mocht je een vraag of opmerking hebben over Zorg GGZ. Ons deskundige team is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 – 597 55 52 (optie 1). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar zorg-ggz.hc.nl@axians.com. De service is gratis en onderdeel van onze dienstverlening.

Axians,  Partner in de zorg

Met ruim 25 jaar ICT-ervaring in de zorg zijn wij bij uitstek de ICT-partner in de zorg. We kennen de zorgbranche inhoudelijk, weten wat er speelt, waar behoefte aan is en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen om gezamenlijk de zorg mooier maken. Met Axians kies je voor een partner die de beste ICT levert en ben je voorbereid op de toekomst. We gaan graag het gesprek aan hoe we gezamenlijk de zorg mooier kunnen maken.

Direct naar

Klik hiernaast om direct een abonnement af te sluiten op Zorg GGZ.

Vragen over Zorg GGZ?

Team Zorg GGZ staat voor je klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.