Zeer uitgebreid testaanbod

Zorg GGZ biedt een zeer uitgebreid testaanbod via de QuestPro dienst van ManageWarePro. Meer dan 70 vragenlijsten zijn inmiddels beschikbaar (zie de knop hieronder voor het uitgebreide aanbod). En we hebben deze dienst in Zorg GGZ gebouwd. Dat houdt dus in dat je niet in een apart portaal hoeft in te loggen, je kunt gewoon binnen Zorg GGZ blijven. Wel zo makkelijk.

zorg ggz

Eenvoudig voor de cliënt:

De cliënt ontvangt per e-mail een uitnodiging en vult de vragenlijst veilig online in op computer, tablet of telefoon. De cliënt ontvangt automatisch een herinnering als de vragenlijst nog niet (volledig) is ingevuld.

Overzichtelijke rapportages:

Je kunt binnen Zorg GGZ volgen of de cliënt een vragenlijst al heeft ingevuld en krijgt daar ook een notificatie van. Uitslagen worden getoond in Zorg GGZ en er wordt automatisch een PDF rapportage met grafische weergave aangemaakt.

Over QuestPro

Sinds 2014 biedt QuestPro online vragenlijsten voor gebruik binnen de GGZ en sociaal domein. Inmiddels zijn er meer dan 70 vragenlijsten beschikbaar voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting en klanttevredenheid. In samenspraak met klanten is een intake vragenlijst samengesteld. Door aan/uit zetten van vragen kan de gebruiker zelf de ideale intake vragenlijst voor de eigen praktijk samenstellen.

Vragenlijsten kun je veilig online invullen op je desktop, laptop, tablet of telefoon. Je ontvangt automatisch herinneringen als de vragenlijst nog niet (volledig) is ingevuld. Kortgezegd biedt QuestPro GGZ zorgverleners een complete, gebruiksvriendelijke en efficiënte dienst tegen zeer scherpe prijzen.

Zorg GGZ

Voordelen QuestPro

We zijn de samenwerking met QuestPro aangegaan, omdat we daarmee onze dienstverlening richting de zorgverleners als ook de cliënten  hebben kunnen uitbreiden. De voordelen van QuestPro op een rijtje:

Voordelen QuestPro
– Eenvoudig in gebruik
– Op elk apparaat in te vullen
– Optimale integratie binnen Zorg GGZ
– Duidelijke rapportages
– Lage kosten

Hoe kan ik me aanmelden?

Scherp geprijsd

Door de speciale samenwerking tussen Zorg GGZ en QuestPro kunnen we deze dienst voordelig aanbieden voor € 11,50 per maand (excl. BTW) per zorgverlener.

Voor dit bedrag kun je gratis gebruik maken van bijna alle beschikbare vragenlijsten van QuestPro. Voor een beperkt aantal geldt echter dat QuestPro aanvullende licentiekosten in rekening brengt. Welke lijsten dit zijn en hoe hoog de licentiekosten zijn staat duidelijk in Zorg GGZ aangegeven wanneer de betreffende vragenlijst geselecteerd is.

Aanmelden

Bestaande gebruikers van Zorg GGZ Uitgebreid kunnen zich aanmelden via onderstaande button.  Heb je een Zorg GGZ Basis abonnement en wil je je aanmelden voor QuestPro, neem dan even contact met ons op via zorg-ggz.hc.nl@axians.com.

Vragen over Zorg GGZ?

Onze experts staan klaar voor je vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.