Meer regie voor zowel zorgverlener als cliënt

Meer regie als zorgverlener

Met het cliëntportaal van Axians  heb je als zorgverlener en als cliënt meer regie over de zorg. Als zorgverlener bepaal je zelf gemakkelijk welke documenten en verslagen er gedeeld worden met de cliënt. Per document en per verslag is er een keuze te maken of het inzichtelijk is in het cliëntportaal.  Zo houd je regie over welke informatie wel en niet gedeeld wordt. De cliënt kun je vervolgens toegang geven tot het cliëntportaal. Met een gebruikersnaam en een wachtwoord kan hij of zij vervolgens inloggen op het portaal en krijgt vervolgens eenvoudig inzage in de afspraken en het dossier.  Communicatie kan veilig via het cliëntportaal vanuit Zorg GGZ.

Meer regie als cliënt

De cliënt ziet bij het inloggen welke documenten en welke verslagen er nieuw zijn en heeft zo inzicht in de veranderingen. De cliënt wordt daarbij per mail op de hoogte gehouden van nieuwe documenten en verslagen.  De module QuestPro is ook geïntegreerd in het cliëntportaal, waardoor alle vragenlijsten van de cliënt inzichtelijk zijn. Vanuit het cliëntportaal kan de cliënt reageren op berichten en zodoende op een veilige manier communiceren.

Het cliëntportaal maakt gebruik van het logo van de organisatie en is daarmee dus ook herkenbaar voor de cliënt.

Zorg GGZ clientportaal

Met het cliëntportaal:

  • kan je zelf gemakkelijk instellen welke documenten en verslagen gedeeld worden met de cliënt;
  • kan de cliënt eenvoudig inzage krijgen in afspraken en het dossier;
  • kun je op een veilige manier met de cliënt gegevens uitwisselen;
  • kan de cliënt gemakkelijk vragenlijsten invullen via de geïntegreerde module QuestPro;
  • kun je zelf je eigen logo toevoegen zodat het voor de cliënt vertrouwd voelt.

 

Zelf gebouwd

Axians heeft ervoor gekozen om het cliëntportaal zelf te bouwen om zo onafhankelijk te zijn van een derde partij. Na een zorgvuldig marktonderzoek naar de wensen en behoeften van de gebruikers is het portaal door de ontwikkelaars van Axians gebouwd. Hierdoor hebben we zelf de regie over de inrichting, het beheer en de doorontwikkeling. Bovendien kunnen we hierdoor de prijs laag houden en het cliëntportaal voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

Enorm Potentieel

Het cliëntportaal heeft een enorm potentieel om de dienstverlening verder te optimaliseren. Axians bouwt dan ook voortdurend verder om meer functionaliteiten toe te voegen. Te denken valt bijvoorbeeld aan het voeren van een dagboek, toegang geven aan contactpersonen, ondertekenen van verslagen en documenten, inzage in cliëntfacturen en het plannen van afspraken.

Zorg GGZ

Aanmelden voor het cliëntportaal

Bijzonder laag geprijsd

Doordat we het cliëntportaal zelf hebben gebouwd en dus niet met een derde partij werken kunnen we de prijs  voor het gebruik van het cliëntportaal bijzonder laag houden.  De prijs voor het gebruik van het cliëntportaal bedraagt € 5,- per maand (excl. btw) per zorgverlener.

Om gebruik te kunnnen maken van het cliëntportaal dien je een Zorg GGZ Uitgebreid abonnement te hebben.

Vragen over Zorg GGZ?

Team Zorg GGZ staat voor je klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.