Cybercriminelen worden steeds innovatiever en dreigingen evolueren. Dagelijks worden nieuwe bedrijven getroffen. Gaat dit veranderen? Nee, helaas. Dus hoe voorkom je dat jouw bedrijfs- en klantendata wordt gestolen of website onbereikbaar is, en daarmee grote (imago)schade en omzetverlies. Hoe breng je de beveiligingsincidenten die hieraan ten grondslag liggen aan het licht? Kortom, hoe vermijd je dat jouw organisatie straks voorbij komt in het nieuws komt als slachtoffer van een cyberaanval?

De Cyber Squad bestaat uit experts voor én achter de schermen die ervoor zorgen dat jouw IT-infrastructuur veilig is, en blijft. We kijken verder dan alleen preventieve maatregelen. Dit begint al een stap eerder, bij het identificeren van de systemen en risico’s. We geloven ook in de noodzaak van detecteren en reageren.  Zicht houden op je netwerk, op kwetsbaarheden, op gaten in de verdediging én vervolgens actief de situatie blijven monitoren.  Samen bouwen we aan een sterke security-architectuur. Samen creëren we rust, zekerheid en vertrouwen.

Cyber Squad. Always be prepared.

Circle of Visibility

Drie zien meer dan één

Hoe krijg je zicht op wat er zich binnen jouw IT-infrastructuur afspeelt? De combinatie aan oplossingen die je het gevraagde inzicht kan geven, wordt al sinds 2015 gepromoot door Gartner. Het gaat hier over de Security Incident en Event Manager (SIEM), endpoint security (EDR) en netwerk security (NDR). Het zijn drie oplossingen die ieder hun eigen kracht hebben en zet je ze samen in, dan versterken ze elkaar. Je bouwt hiermee een ‘circle of visibility’ rondom je IT-infrastructuur.

Bereid jouw organisatie voor op de NIS 2

Cyber Vodcast NIS 2

Met de komst van NIS 2 worden hogere cyber security-eisen geïntroduceerd en bovendien gelden deze voor een breed scala aan bedrijven. Maar wat houdt de NIS 2 precies in? Hoe kan je jouw organisatie hiervoor klaarstomen? En wat kan je nu al doen ter voorbereiding? In de Axians Cyber Vodcast behandelen we alles wat je moet weten over de NIS 2 richtlijn en geeft Ad Schaafsma, Security Consultant bij Axians, tips voor een goede naleving ervan.

Bekijk Cyber Vodcast NIS 2

Security Maturity & Roadmap

Om te bepalen in welke mate je al voldoet aan de NIS 2, is het essentieel om eerst te inventariseren hoe volwassen je security-niveau nu is. Dit kan aan de hand van bijvoorbeeld een Security Maturity Review. In een roadmap leg je vervolgens vast hoe je de gap wil overbruggen tussen het huidige en gewenste security-niveau.

Lees meer

Blog | In vijf stappen naar een secure organisatie

Een secure organisatie heeft grip op de veiligheid van het applicatielandschap, de infrastructuur én de data. Maar hoe creëer je cyberweerbaarheid? Welke stappen moet je daarvoor zetten? In deze blog lees je hoe je voor jouw organisatie een sterke security-architectuur kan opbouwen aan de hand van het NIST Cyber Security Framework. Dit framework is gebaseerd op bestaande normen, richtlijnen en practices voor organisaties om cyberrisico’s te beheren en verminderen.

Lees blog

Blog | Een update over de NIS 2: wat komt er op ons af?

Krijgt jouw organisatie te maken met de NIS 2? Hoe toon je actief compliance aan en wat zijn sancties wanneer je niet voldoet aan de cyber security-richtlijn? Dit is een update over de NIS 2, inclusief tips voor een goede naleving ervan!

Lees blog NIS 2

De Cyber Vodcast

Meer cyber security-oplossingen en -thema’s

Van Identify tot Protect, Detect, Respond en Recover. Ontdek alle cyber security-oplossingen en -services die kunnen bijdragen aan het bouwen van een sterke security-architectuur op de expertise pagina.

Achter de schermen bij Axians Cyber Security

Wie werken er achter de schermen om ervoor te zorgen dat organisaties veilig zijn en veilig blijven? Onze Axians Cyber Security-collega’s vertellen hoe zij het vinden om te werken in de wereld van de cyber security. Want hoe voelt het om bedrijven echt te kunnen helpen en te kunnen voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cybercrimineel?

Werken bij Axians Cyber Security

Bekijk vacatures

Bij Axians zetten we alles op alles om onze klanten te voorzien van een veilige IT-infrastructuur. Door middel van intensieve en vertrouwde partnerschappen, gericht op de business van onze klanten, adviseren en implementeren we relevante, geïntegreerde en ‘best-in-class’ cyberbeveiligingsoplossingen. We richten ons daarbij steeds meer op Security Management Services. Ben jij onze nieuwe Solution Architect Security, Incident Coördinator, Inside Sales of Technical Consultant? Bekijk deze en de andere vacatures hier.

Cyber Squad Partners

Met onderstaande partners werkt de Cyber Squad intensief samen om voor jouw organisatie een sterke security-architectuur te bouwen en behouden.

Samen op weg naar een sterke security-architectuur?

Van het identificeren waar de risico’s liggen tot aan het monitoren van het verkeer in je IT-infrastructuur. Elke stap die je neemt, brengt je dichterbij het creëren van een veilige organisatie. Maar welke security-oplossingen passen bij jouw organisatie?  Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.