Wat is het nut van het kunnen signaleren van kwaadaardige activiteiten als je de meldingen niet monitort en opvolgt? De periode tussen het eerste contactmoment en het overgaan op een aanval duurt nog slechts enkele maanden of soms dagen. Wil je voorkomen dat de digitale veiligheid van jouw organisatie in het gedrang komt, dan is het essentieel om de situatie actief te blijven monitoren. Jouw digitale veiligheid staat bij ons Security Operations Center (SOC) centraal!

Een toegewijd team van cyber security-specialisten identificeert en analyseert beveiligingsmeldingen en beoordeelt op potentieel gevaar. Indien nodig komt het SOC vervolgens met een passend mitigatie-advies en wordt de detectie uiteraard gerapporteerd. Is er daadwerkelijk sprake van een beveiligingsincident, dan initiëren de specialisten ook een onderzoek naar hoe dit heeft kunnen plaatsvinden.

Maar wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je SOC-diensten bij Axians? Waarom zorgt het voor rust, zekerheid en flexibiliteit?

Download het e-book en laat je inspireren! Vul onderstaand je gegevens in en ontvang het e-book.