Cybercriminelen worden steeds innovatiever en dreigingen evolueren. Dagelijks worden nieuwe bedrijven getroffen. Gaat dit veranderen? Nee, helaas. Dus hoe voorkom je dat jouw bedrijfs- en klantendata wordt gestolen of website onbereikbaar is, en daarmee grote (imago)schade en omzetverlies. Hoe breng je de beveiligingsincidenten die hieraan ten grondslag liggen aan het licht? Kortom, hoe vermijd je dat jouw organisatie straks voorbij komt in het nieuws komt als slachtoffer van een cyberaanval?

De Cyber Squad bestaat uit experts voor én achter de schermen die ervoor zorgen dat jouw IT-infrastructuur veilig is, en blijft. We kijken verder dan alleen preventieve maatregelen. Dit begint al een stap eerder, bij het identificeren van de systemen en risico’s. We geloven ook in de noodzaak van detecteren en reageren.  Zicht houden op je netwerk, op kwetsbaarheden, op gaten in de verdediging én vervolgens actief de situatie blijven monitoren.  Samen bouwen we aan een sterke security-architectuur. Samen creëren we rust, zekerheid en vertrouwen.

Cyber Squad. Always be prepared.

Circle of Visibility

Drie zien meer dan één

Hoe krijg je zicht op wat er zich binnen jouw IT-infrastructuur afspeelt? De combinatie aan oplossingen die je het gevraagde inzicht kan geven, wordt al sinds 2015 gepromoot door Gartner. Het gaat hier over de Security Incident en Event Manager (SIEM), endpoint security (EDR) en netwerk security (NDR). Het zijn drie oplossingen die ieder hun eigen kracht hebben en zet je ze samen in, dan versterken ze elkaar. Je bouwt hiermee een ‘circle of visibility’ rondom je IT-infrastructuur.

De Cyber Vodcast

Achter de schermen bij Axians Cyber Security

Wie werken er achter de schermen om ervoor te zorgen dat organisaties veilig zijn en veilig blijven? Onze Axians Cyber Security-collega’s vertellen hoe zij het vinden om te werken in de wereld van de cyber security. Want hoe voelt het om bedrijven echt te kunnen helpen en te kunnen voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cybercrimineel?

Werken bij Axians Cyber Security

Bekijk vacatures

Bij Axians zetten we alles op alles om onze klanten te voorzien van een veilige IT-infrastructuur. Door middel van intensieve en vertrouwde partnerschappen, gericht op de business van onze klanten, adviseren en implementeren we relevante, geïntegreerde en ‘best-in-class’ cyberbeveiligingsoplossingen. We richten ons daarbij steeds meer op Security Management Services. Ben jij onze nieuwe Solution Architect Security, Incident Coördinator, Inside Sales of Technical Consultant? Bekijk deze en de andere vacatures hier.

Cyber Squad Partners

Met onderstaande partners werkt de Cyber Squad intensief samen om voor jouw organisatie een sterke security-architectuur te bouwen en behouden.

Samen op weg naar een sterke security-architectuur?

Van het identificeren waar de risico’s liggen tot aan het monitoren van het verkeer in je IT-infrastructuur. Elke stap die je neemt, brengt je dichterbij het creëren van een veilige organisatie. Maar welke security-oplossingen passen bij jouw organisatie?  Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.