Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige software

De GGZ-zorg is complex. Je wilt het liefst bezig zijn met het zorgen voor je cliënten, want dat is immers waarvoor je voor dit vak hebt gekozen. Na een verwijzing wil je een goede diagnose stellen en de cliënt op een juiste manier behandelen. Maar er komt tegenwoordig steeds meer bij kijken; je dient van veel meer zaken verstand te hebben om je werk als GGZ-professional goed te kunnen uitoefenen.

Registreren, factureren, declareren, agenderen, organiseren, et cetera, allemaal zaken die noodzakelijk zijn om het gehele proces goed te laten verlopen, maar waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. En daar komen wij je bij helpen. Wij hebben Zorg GGZ ontwikkeld, innovatieve kwalitatief hoogwaardige software dat jou optimaal ondersteunt bij het werk dat je het liefste doet; tijd en aandacht spenderen aan je cliënt.

Wie helpt je met je administratie als je er zelf niet meer uitkomt?

Steeds meer zorgprofessionals zitten in de knoop. Want als zorgprofessional is je administratie vaak een te grote last. Door de zorgen over je administratie kom je steeds minder aan hulpverlening toe. En dat is zonde van je kennis en tijd. Zorg GGZ van Axians neemt al je administratieve zorgen uit handen, zodat jij je weer kan richten op de zorg voor je cliënten.

Probeer Zorg GGZ

Waarom Zorg GGZ ?

Eén geïntegreerd pakket passend bij je behoeften als zorgprofessional.

 • Minder en eenvoudigere administratieve taken
 • Dankzij de geïntegreerde agenda kun je rechtstreeks afspraken inplannen en, na afloop van de afspraak, afhandelen tot consulten.
 • Geïntegreerde zorgvraagtypering met behulp van de HoNOS+ vragenlijst.
 • Eenvoudige verslaglegging en dossiervorming.
 • Facturatieservice: Wij bieden full-service facturatie Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen dat alles vlekkeloos en correct verloopt.
 • Gratis onbeperkte persoonlijke service. Ons deskundige team staat dagelijks voor je klaar en denkt graag met je mee.
 • Diverse koppelingen met onder andere ROM-portalen, EVS, ZorgMail en ZorgDomein.
 • Gratis introductiecursus. We helpen je graag op weg met Zorg GGZ in een 1 op 1 sessie.  Zo kun je goed van start met het systeem.

Zowel voor jeugd- als volwassenen-GGZ


Of je nu werkzaam bent in de  jeugd-GGZ of in de volwassenen-GGZ,  basis of  specialistisch,  Zorg GGZ is  hét softwarepakket dat jou optimaal ondersteunt.  Alle noodzakelijke randzaken kun je regelen met Zorg GGZ, waardoor je meer tijd over houdt voor de Zorg.

Jeugd GGZ:  Wat de jeugd specifiek maakt is het JW-berichtenverkeer (Jeugdwet). Het JW-berichtenverkeer is volledig geïntegreerd in Zorg GGZ. Hierdoor hoef je geen keuze te maken in het type JW-bericht  en worden de toewijzingen die gemeenten sturen automatisch opgehaald en gekoppeld aan de aanwezige cliënten. Ook de facturatiestroom is volledig ingebouwd, waardoor de facturatiestroom  automatisch kan verlopen. De jeugd module is zo ontworpen dat het naadloos aansluit met het  dossier.

 

GGZ Dataplatform

Probeer Zorg GGZ

Indien je nog geen klant bent willen we je graag overtuigen van onze oplossing.  Elke 3e donderdag van de maand organiseren we een online-demo. We nemen je dan in een uurtje mee door het systeem en zo krijg je  inzicht in hoe makkelijk Zorg GGZ werkt. De eerstvolgende data waarvoor je je kunt opgeven zijn:

 • 19 oktober  om 15:00 uur
 • 16 november om 10:00 uur

Via onderstaande button kun je  je voor een online-demo op geven.

 • Demo-account: Wil je liever zelf  een kijkje nemen in Zorg GGZ klik dan hier voor een demo-account. Je kunt vervolgens zelf inloggen.
 • Abonnement  afsluiten:  Als je reeds overtuigd bent kun je hier een abonnement afsluiten.

De helpdesk van Axians is echt geweldig. Geeft echt vertrouwen dat het wordt opgelost.

Mevr. Ruijter

Psychotherapeut Ruijter Amsterdam

Altijd verzekerd van je software en data

Je maakt gebruik van Zorg GGZ en wilt dat onbezorgd kunnen doen. Daarvoor treffen wij allerlei maatregelen zodat Zorg GGZ elke dag veilig kan worden gebruikt. Vanuit de verantwoordelijkheid voor én betrokkenheid bij onze klanten hebben wij ook een preventieve regeling getroffen die in het geval van een calamiteit de continuïteit van de software waarborgt: de Continuïteitsregeling. Dit zodat het gebruik van Zorg GGZ ook in de toekomst gegarandeerd is. Zorg GGZ is namelijk bedrijfskritische software. De continuïteit van de praktijk hangt mede af van de software  en de daarbij horende data. Want zonder software  kun je niet bij je data  en kun je dus niet werken. We hebben daarom een back-up plan  gemaakt samen met een onafhankelijke  partij: Software Borg.  Hier lees je hoe de continuïteitsregeling in elkaar steekt en hoe je eraan kunt deelnemen.

Excellente ondersteuning met onze gratis service en support

Uiteraard staan wij voor je klaar mocht je een vraag of opmerking hebben over Zorg GGZ. Ons deskundige team is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 – 597 55 52 (optie 1). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar zorg-ggz.hc.nl@axians.com. De service is gratis en onderdeel van onze dienstverlening.

 • Axians, Partner in de zorg

  Met ruim 40 jaar ICT-ervaring in de zorg zijn wij bij uitstek de ICT-partner in de zorg. We kennen de zorgbranche inhoudelijk, weten wat er speelt, waar behoefte aan is en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen om gezamenlijk de zorg mooier maken. Met Axians kies je voor een partner die de beste ICT levert en ben je voorbereid op de toekomst. We gaan graag het gesprek aan hoe we gezamenlijk de zorg mooier kunnen maken.

Direct naar

Klik hiernaast om direct een abonnement af te sluiten op Zorg GGZ.

Vragen over Zorg GGZ?

Onze experts staan klaar voor je vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.