Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige software

De GGZ-zorg is complex. Je wilt het liefst bezig zijn met het zorgen voor je cliënten, want dat is immers waarvoor je voor dit vak hebt gekozen. Na een verwijzing wil je een goede diagnose stellen en de cliënt op een juiste manier behandelen. Maar er komt tegenwoordig steeds meer bij kijken; je dient van veel meer zaken verstand te hebben om je werk als GGZ-professional goed te kunnen uitoefenen.

Registreren, factureren, declareren, agenderen, organiseren, et cetera, allemaal zaken die noodzakelijk zijn om het gehele proces goed te laten verlopen, maar waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. En daar komen wij je bij helpen. Wij hebben Zorg GGZ ontwikkeld, innovatieve kwalitatief hoogwaardige software dat jou optimaal ondersteunt bij het werk dat je het liefste doet; tijd en aandacht spenderen aan je cliënt.

Wie helpt je met je administratie als je er zelf niet meer uitkomt?

Steeds meer zorgprofessionals zitten in de knoop. Want als zorgprofessional is je administratie vaak een te grote last. Door de zorgen over je administratie kom je steeds minder aan hulpverlening toe. En dat is zonde van je kennis en tijd. Zorg GGZ van Axians neemt al je administratieve zorgen uit handen, zodat jij je weer kan richten op de zorg voor je cliënten.

Probeer Zorg GGZ

Waarom Zorg GGZ?

Eén geïntegreerd pakket passend bij je behoeften als zorgprofessional.

 • Minder en eenvoudigere administratieve taken
 • Dankzij de geïntegreerde agenda kun je rechtstreeks afspraken inplannen en, na afloop van de afspraak, afhandelen tot consulten.
 • Geïntegreerde zorgvraagtypering met behulp van de HoNOS+ vragenlijst.
 • Eenvoudige verslaglegging en dossiervorming.
 • Facturatieservice: Wij bieden full-service facturatie Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen dat alles vlekkeloos en correct verloopt.
 • Gratis onbeperkte persoonlijke service. Ons deskundige team staat dagelijks voor je klaar en denkt graag met je mee.
 • Diverse koppelingen met onder andere ROM-portalen, EVS, ZorgMail en ZorgDomein.
 • Gratis beginnerscursus. We helpen je graag op weg met Zorg GGZ in een 1 op 1 sessie.  Zo kun je goed van start met het systeem.
GGZ Dataplatform

Probeer Zorg GGZ

Indien je nog geen klant bent willen we je graag overtuigen van onze oplossing.  Elke 3e donderdag van de maand organiseren we een online-demo. We nemen je dan in een uurtje mee door het systeem en zo krijg je  inzicht in hoe makkelijk Zorg GGZ werkt. De eerstvolgende data waarvoor je je kunt opgeven zijn:

 • 20 april om 10:00 uur
 • 15 juni om 15:00 uur

Via onderstaande button kun je  je voor een online-demo op geven. Wil je liever zelf  een kijkje nemen in Zorg GGZ klik dan hier voor een demo-account. Je kunt vervolgens zelf inloggen.

Als je reeds overtuigd bent kun je hier klikken om een abonnement af te sluiten.

De helpdesk van Axians is echt geweldig. Geeft echt vertrouwen dat het wordt opgelost.

Mevr. Ruijter

Psychotherapeut Ruijter Amsterdam

Excellente ondersteuning met onze gratis service en support

Uiteraard staan wij voor je klaar mocht je een vraag of opmerking hebben over Zorg GGZ. Ons deskundige team is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 – 597 55 52 (optie 1). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar zorg-ggz.hc.nl@axians.com. De service is gratis en onderdeel van onze dienstverlening.

 • Axians, Partner in de zorg

  Met ruim 40 jaar ICT-ervaring in de zorg zijn wij bij uitstek de ICT-partner in de zorg. We kennen de zorgbranche inhoudelijk, weten wat er speelt, waar behoefte aan is en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen om gezamenlijk de zorg mooier maken. Met Axians kies je voor een partner die de beste ICT levert en ben je voorbereid op de toekomst. We gaan graag het gesprek aan hoe we gezamenlijk de zorg mooier kunnen maken.

Direct naar

Klik hiernaast om direct een abonnement af te sluiten op Zorg GGZ.

Vragen over Zorg GGZ?

Onze experts staan klaar voor je vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.