Bundel je krachten in één geïntegreerde oplossing

OneStream is een toonaangevend intelligent financieel platform dat de complexiteit van financiële processen reduceert. OneStream bundelt de financiële kracht van bedrijven door corporate performance management (CPM) processen samen te voegen, zoals planning, forecasting, consolidatie, rapportage en analyses. En dat via één enkele, geïntegreerde oplossing.

Met OneStream biedt Axians organisaties een cloud-platform om een office of finance te creëren die kansen identificeert en strategische keuzes onderbouwt met waardevolle informatie. En die snel inspeelt op veranderende wet- en regelgeving en voor stakeholders het verhaal achter de financiële cijfers tot leven laat komen.

Ontworpen in de cloud

OneStream bundelt de kracht van je office of finance in één, geïntegreerd platform. Zo ben je in staat om verouderde systemen of cloud pointoplossingen te vervangen door één applicatie. Daarmee reduceer je tijd en kosten die je normaal gesproken kwijt bent het onderhoud van applicaties die beperkt zijn in hun functionaliteit. Met OneStream reduceer je bovendien het aantal handmatige processen en stel je de office of finance in staat om snel en eenvoudig rapportages en planning te maken. Zo creëer je meer tijd voor financials om data te analyseren en de business te voorzien van waardevolle inzichten. OneStream biedt een schaalbaar platform met veel extra functionaliteiten.

Onze oplossingen met OneStream

  • OneStream MarketPlace

    Via de OneStream MarketPlace kun je jouw financiële platform uitbreiden met meer oplossingen, tegen lagere kosten en zonder toevoeging van technische complexiteit.
  • Financieel en operationeel inzicht

    Met de complete oplossing van OneStream zorg je voor een gestroomlijnde afsluiting van begrotingsjaren, compleet met consolidatie en rapportage. Het platform stelt je in staat om financiële en operationele data in de gehele onderneming te integreren. Zo beschik je niet alleen over de cijfers, maar kun je ook het verhaal erachter vertellen.
  • Technologisch geavanceerd

    OneStream heeft een schaalbare en beveiligde cloud-platform ontwikkeld, conform de standaard veiligheids- en privacyprotocollen. Met geavanceerde Data Blending technologie wordt alle transactionele, relationele en cube data samengebracht in één applicatie, compleet met rapportage- en zoekfuncties. Dankzij de guided workflows worden taken en processen sterk vereenvoudigd voor meer gebruiksgemak, waardoor gebruikers zich kunnen richten op de datakwaliteit en resultaten in plaats van systeemprocessen.

Referenties

Contact_met_klant

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.