Het opstellen van de jaarlijkse begroting is voor veel organisaties vaak een hele klus. De welbekende ‘Excel carrousel’ kost tijd, is foutgevoelig en weinig consistent. Maak in deze sessie kennis met Jedox. Met deze Enterprise Performance Management tooling kun je het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren veel sneller, efficiënter en effectiever uitvoeren!

Al vele jaren is er consolidatiesoftware beschikbaar om consolidatie- en rapportage processen te stroomlijnen. Van oudsher was, door de aanzienlijke kosten, deze software echter voornamelijk voorbehouden aan multinationals. Bovendien was deze eerste generatie EPM software star en lastig te implementeren. We zien dan ook dat bij veel organisaties dit proces niet goed wordt ondersteund.  

Jedox heeft een veel lager instapniveau qua kosten. Het is bovendien flexibel en ook nog eens heel snel te implementeren. De aanwezigheid van standaardmodellen, die vaak al 80% van de klantvraag ondersteunen, zorgt ervoor dat in zeer korte tijd resultaten zichtbaar zijn en projecten op een hele agile manier kunnen worden uitgevoerd. De software beschikt bovendien over een zeer krachtige integratiemodule waarmee eenvoudig gegevens uit een  ERP, datawarehouse of andere systemen kunnen worden geïntegreerd.  

Integrale planning & rapportage 

Jedox ondersteunt niet alleen op het gebied van consolidatie, maar ook zaken als management reporting, product costing, planning, budgettering en forecasting. Bovendien is het in te zetten als Business Intelligence (BI). Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor rapportages en visualisaties in de vorm van dashboards en KPI’s. Deze ondersteunen ook IBCS, de internationale rapportage standaard. Volledige support dus voor jouw PDCA cyclus binnen een geïntegreerde omgeving!

Jedox geeft de business en financial controller het inzicht dat nodig is om als adviseur van de organisatie op te kunnen treden. En als financieel manager heb je met Jedox te allen tijde direct het complete overzicht over de organisatie.

In deze sessie laten we je aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe Jedox werkt.

Bekijk hier het opgenomen webinar.