Hoe laat ik mijn netwerk optimaal aansluiten op de wensen van mijn organisatie? En hoe zorg ik ervoor dat dit over vijf jaar nog steeds aan de verwachtingen van mijn organisatie voldoet?

Deze uitdagingen wijzen erop dat het vervangen van je netwerk lang niet meer over apparaten in het algemeen gaat, maar vooral over de functionaliteiten. Voor jouw organisatie wordt het netwerk steeds complexer en het management daarvan crucialer. Ondertussen is een optimale beschikbaarheid essentiëler dan ooit te voren, doen automatisering en standaardisatie zijn intrede en is er steeds meer specialistische kennis nodig om jouw netwerk veilig te houden. Wij nemen met onze Network as a Service (NaaS) jouw netwerkvraagstukken over, waarbij wij ervoor zorgen dat je netwerk meegroeit met de ambities van jouw organisatie.

Ons team van specialisten zorgt ervoor dat jij met Axians NaaS je kunt focussen op de innovatie van je organisatie. Daarnaast kun je eenvoudig op- en afschalen naar je capaciteitsbehoefte en zorgen wij voor een actief lifecycle management.

Jouw IT-afdeling moet met steeds meer belangen rekening houden

Waar jouw IT-afdeling voorheen leidend was in het bepalen van netwerkkeuzes, moet deze nu steeds meer rekening houden met de eisen van de business.

De directie besluit bijvoorbeeld top-down om prijstechnische redenen, dat je organisatie naar de cloud gaat zonder zich bewust te zijn van de totale impact. Daar komt de uitdaging voor je IT-manager om de hoek kijken. Hoe brengt jouw IT-manager deze missie tot een goed einde?

Wij helpen je niet alleen soortgelijke wensen te realiseren, maar wij helpen ook de eisen van de toekomst in te schatten. Dit is van grote meerwaarde en van cruciaal belang om je te ondersteunen en te begeleiden naar jouw nieuwe rol als game changer.

Je netwerkcomplexiteit en belasting nemen alleen maar toe

De uitdagingen op het gebied van connectiviteit worden voor organisaties steeds groter. Zo is bijvoorbeeld thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. Dit stelt andere eisen aan de security-maatregelen. Hoe ga je daar als IT-manager en organisatie mee om?

De toename van het aantal draadloze apparaten per persoon inclusief de applicaties en functionaliteiten, levert extra verkeer op. De opkomst van technologieën, zoals bijvoorbeeld Wi-Fi 6, vergroten meer en meer de vraag naar bandbreedte. Jouw netwerkcapaciteit is hier niet op berekend en je gebruikerservaring gaat achteruit. Voor jouw IT-afdeling is het een grote uitdaging om je verbinding stabiel, snel en veilig te houden.

Het netwerk is de kern van jouw organisatie. Dit moet naadloos samen gaan met de sound van jouw organisatie.
Jouw netwerk op basis van de nieuwste software. Altijd in de maat, altijd up-to-date. Voer de regie over jouw organisatie met Network as a Service (NaaS). Dit is jouw podium, dit is jouw sound!

Kies voor optimale uptime van jouw netwerk met NaaS

Network as a Service (NaaS) stelt je staat om je netwerk mee te laten groeien met de veranderde behoeftes en technologische ontwikkelingen.

Hierbij kun je ervoor kiezen om je netwerk bij ons als een dienst af te nemen. Het grote voordeel: je neemt een abonnement af op connectiviteit en innovatie, waarbij we samen het vizier op de toekomst richten.

Wat levert NaaS jouw organisatie op?

Next-generation netwerk

Je beschikt over een toekomstbestendig op software gebaseerd netwerk met alle mogelijkheden die daarbij komen kijken én zowel cloud based als monitoring van de gebruikerservaring!

Garantie op een doorlopende lifecycle

Je beschikt over een netwerk dat ook morgen je ambities faciliteert. Jouw netwerk is altijd up-to-date met de laatste functionaliteiten, betrouwbare hardware en actuele netwerkbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat je medewerkers ook in de toekomst beschikken over een snel, betrouwbaar en innovatief netwerk.

Pay-per-use

Met Axians NaaS betaal je naar gebruik met een vast bedrag per apparaat-profiel voor het beheer, de hardware, licenties en ons advies voor innovaties. Dit biedt jou duidelijkheid, flexibiliteit én voorspelbaarheid in kosten, omdat je precies weet waarvoor je betaalt.

Start vandaag met Axians NaaS

Onze experts staan voor je klaar om de flexibiliteit van jouw netwerkconnectiviteit naar een next-generation te tillen!

Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen de mogelijkheden voor je organisatie.