Voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen is het netwerk van vitaal belang. Het managen ervan blijft mensenwerk, dat alleen aan specialisten kan worden toevertrouwd. Je netwerk uitbesteden is dan ook een ingrijpende strategische stap, waar goed over nagedacht moet worden.

Axians helpt je er graag bij met onze Network as a Service (NaaS) dienstverlening.

 

Wij zorgen voor de in-house specialistische kennis, nodige flexibiliteit en security die je van een netwerkleverancier en partner mag verwachten.

Samen met jou creëren we een toekomstbestendige infrastructuur die mee blijft groeien met de behoeftes van jouw organisatie, tegen een vast maandbedrag, op basis van gebruik. Zo kan jouw organisatie zich zonder zorgen richten op de core business en de innovaties van morgen.

Voordelen NaaS

NaaS voorziet je van software defined netwerkconnectiviteit op basis van de laatste functionaliteiten, volledig beheerd door Axians. In deze video vertelt Erik Wigman (Client Manager) wat de voordelen voor je organisatie zijn wanneer je ervoor kiest om je netwerk uit te besteden.

Bij de start van NaaS doorlopen wij samen de volgende vier stappen.

1. Advies op maat

Om je beschikbaarheid te verhogen en je gebruikerservaring te verbeteren, standaardiseren wij jouw netwerkomgeving. Gebaseerd op onze best practices en de ambities van jouw organisatie.

2. Vertaalslag naar ontwerp

Jouw functionele netwerkprofielen worden vertaald in technische en functionele ontwerpen. Hiermee wordt de basis van jouw gehele netwerkinfrastructuur vernieuwd in samenspraak met jouw IT-afdeling.

3. Go live!

De oude apparatuur wordt vervangen door nieuwe apparatuur. Onze specialisten configureren alles volgens het technisch ontwerp en testen of jouw nieuwe netwerk voldoet aan de acceptatiecriteria. Vervolgens activeren we samen de nieuwe connectiviteitsdienst. Dit is het kantelpunt, waarbij jouw IT-omgeving door ons wordt beheerd.

 4. Service

Wij beheren 24/7 proactief en reactief de nieuwe netwerkomgeving. Bij onze servicedesk werken engineers en consultants met jarenlange ervaring en met de hoogst haalbare certificeringen. Wij gaan regelmatig met jou om tafel voor advies, zodat jouw netwerk niet alleen beter en relevanter wordt, maar blijft aansluiten bij de ambities van je organisatie.

Aan de slag met Axians NaaS?

NaaS stelt je staat om je netwerk mee te laten groeien met de veranderde behoeftes en technologische ontwikkelingen. We staan voor je klaar om de flexibiliteit van jouw netwerkconnectiviteit naar een next-generation te tillen!

Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen de mogelijkheden voor je organisatie.