SD-WAN staat voor: software-defined wide area network. De software zorgt ervoor dat jij precies weet wat er gebeurt binnen het netwerk en geeft je de mogelijkheid om op eigen kracht wijzigingen door te voeren. Dit zorgt onder de streep niet alleen voor een kostenbesparing, maar vooral ook voor beheersbaarheid en meer functionaliteiten binnen het wide area network.

Het wide area network  (WAN) landschap raakt steeds verder verdeeld en wordt daarnaast belast met zware (cloud)applicaties. Een ‘Software Defined – Wide Area Network'(SD-WAN)  geeft op basis van een betaalbare samenkomst van publiek en private internetverbindingen de nodige visibility en control om het WAN optimaal in te richten. Zo wordt thuiswerken op een makkelijke en veilige manier geïntegreerd binnen de IT infrastructuur van je organisatie.

Voordelen

Ontdek de voordelen van SD-WAN

Als IT-afdeling ben je het liefst bezig met nieuwe ontwikkelingen. Helaas is dit vaak een hele opgave door de dagelijkse  beheerslast. Gelukkig bieden innovatieve technologieën nieuwe kansen.

Ontdek de voordelen van SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) en wat je ermee kunt bereiken binnen jouw organisatie.

Visibility & control

Zorg voor visibility & control met SD-WAN

SD-WAN geeft op basis van een betaalbare samenkomst van publiek en private internetverbindingen de nodige visibility en control om het WAN optimaal in te richten. Zo wordt thuiswerken op een makkelijke en veilige manier geïntegreerd binnen de IT infrastructuur. van je organisatie.

Vier varianten

Deze vier varianten helpen jouw organisatie

Software-defined wide area network (SD-WAN) is uitgegroeid tot een containerbegrip.
Een duidelijke definitie mist. Hierdoor zijn de voordelen niet altijd even duidelijk.
We vertellen je graag meer over de voordelen van deze vooruitstrevende technologie. Daarbij maken we onderscheid in vier actuele varianten van SD-WAN.

De eenvoud van SD-WAN

Je hebt er vast wel eens over gehoord ‘SD-WAN’. Maar is dit niet gewoon één van de vele ICT bingowoorden of is het daadwerkelijk nuttig en inzetbaar?

SD-WAN + 5G

de volgende evolutie in netwerkmodernisering

SD-WAN en 5G zijn twee onderwerpen die steeds vaker in combinatie langskomen. Weet je wat de toegevoegde waarde is van deze combinatie?

Je leest er meer over in deze leaflet.

E-book SD-WAN

De stap naar totale controle in het cloud tijdperk

SD-WAN groeit al jaren als populair begrip binnen de IT-wereld. Met de stijgende vraag naar meer controle en zichtbaarheid binnen het totale connectiviteit vraagstuk, ontstaan er meer en meer toepassingen van SD-WAN waarmee een breed scala aan doelen bereikt kan worden. In dit e-book duiken we in de wereld van SD-WAN.

Visiedocument SD-WAN

De stap naar totale controle in het cloud tijdperk

Hoe ziet de toekomst van SD-WAN eruit? Onze visie is dat we moeten doorgaan op de ingeslagen
weg, waardoor we uiteindelijk op het punt komen waar we alle benodigdheden voor
een app in één transparante, draagbare policy kunnen vatten. Compute, storage, networking,
security: het zijn dan geen functies meer van het ‘waar’ of het ‘hoe’, maar van het ‘waarom’
van een connectie.

Dit is een van de onderwerpen die we bespraken met Cisco en HPE Aruba.

Wil je meer weten over SD-WAN?

Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen de mogelijkheden voor je organisatie.