Logistiek was altijd al een uitdagend vak, maar in de huidige tijd stapelen de uitdagingen zich pas echt op. ICT en logistiek zijn met elkaar vergroeid geraakt. ‘Bedrijfskritisch’ is inmiddels een understatement voor logistiek-automatisering: zonder automatisering gebeurt er in de logistiek helemaal niets meer.

Met overzichtelijk netwerkbeheer kun je tijd besteden aan ICT innovaties en ontwikkelingen. Ontdek de mogelijkheden van netwerkbeheer in de logistieke sector.

4 uitdagingen

voor ICT & logistiek

Het faciliteren van groei en intense dynamiek op een verouderd netwerk levert ICT-beheerders hoofdbrekens op. De komende jaren zijn voor de meeste bedrijven kritiek! Blijf je handmatig proberen de huidige infrastructuur in de lucht te houden? Of zet je de stap naar modernere methoden die ruimte maakt voor groei.

6 trends

die gevolgen hebben op je netwerk

Het is moeilijk te voorspellen hoe de logistiek van morgen eruit ziet. Toch zien we wel een aantal duidelijke trends.

Security

IT-beveiliging in de logistiek

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag, ook in Nederland. Hoe zorg je als logistieke onderneming voor cyberveiligheid en cyberweerbaarheid? Hoe faciliteer je daarbij ook  de groei, met je netwerk als stabiele en veilige basis?

Roadmap

IT-strategie in de logistiek

De komende jaren komen in de logistiek data, innovatie, technologie en nieuwe manieren van organiseren bij elkaar. De supply chain vraagt om wendbaar, data-driven en techenabeld werken. We bespreken in onze roadmap hoe je daarmee om kunt gaan?

E-book

Gids voor een toekomstbestendig netwerk

De logistieke sector is veel in beweging, een netwerk dat gisteren nog voldeed moet vandaag ineens uitgebreid of aangepast worden. Lees in ons e-book hoe je een  toekomstbestendig netwerk in de logistiek realiseert.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen de mogelijkheden voor je organisatie.