Diverse klanten van Axians maken al gebruik van de voordelen van Network as a Service.

Lees meer over hun ervaringen.

Kiwa

zakelijke dienstverlener

Informatievoorziening is cruciaal in de dienstverlening van Kiwa. Daarbij moeten medewerkers kunnen rekenen op betrouwbare ICT-diensten. Tegelijkertijd is het zaak om snel in te spelen op de wensen uit de business.

Ron Meijer, Directeur IT bij Kiwa legt uit: “We groeien hard. Dat betekent dat we nieuwe organisaties en hun locaties snel in ons IT-landschap willen integreren. Dit vereist veel flexibiliteit van de netwerkinfrastructuur.

Landstede

scholengemeenschap

Als onderwijsinstelling wil Landstede een ICT-omgeving die stabiel is. Voor nu en in de toekomst. Network as a Service (NaaS) stelt ze in staat om hoge kwaliteit te leveren. “We kunnen ons bezighouden met het werkveld. We hebben een aparte groep binnen de dienst ICT die zich specifiek met de docenten bezighoudt om hen gebruik te laten maken van digitale leermiddelen” , vertelt Jacco Heikoop, Hoofd ICT en informatiemanagement bij Landstede. “Dat was een paar jaar geleden niet denkbaar. Toen waren we alleen maar bezig met alles up-to-date houden en kijken of het Wi-Fi wel werkt.”

Zelf ook aan de slag met NaaS?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor je organisatie? Vul het contactformulier in dan nemen onze experts contact met je op  om de mogelijkheden te bespreken.