Cloud-based networking

Met cloud-based networking maak je het beheren van je netwerkinfrastructuur eenvoudiger en zorg je dat je meer tijd overhoudt voor innovatie. Door te kiezen voor het beheren van je netwerkinfrastructuur vanaf een centrale plek, in de cloud, zet je een belangrijke stap naar het standaardiseren en automatiseren van het netwerkbeheer.

SD-WAN

SD-WAN staat voor ‘software-defined wide area network’. De software zorgt ervoor dat jij precies weet wat er gebeurt binnen het netwerk en het geeft je de mogelijkheid om op eigen kracht wijzigingen door te voeren. Dit zorgt onder de streep niet alleen voor een kostenbesparing, maar vooral ook voor beheersbaarheid en meer functionaliteiten binnen het wide area network.

Networking in de logistiek

Met de toegenomen digitaliseren stapelen de uitdagingen zich in de logistiek sector op.  Dit brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Overzichtelijk netwerkbeheer kan je helpen om de focus te houden bij innovaties en ontwikkelingen.

Aan de slag met NaaS?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor je organisatie? Vul het contact formulier in dan nemen onze experts contact met je op  om de mogelijkheden te bespreken.