Om als bedrijf continu te innoveren, is een goed team nodig. Wij begrijpen de waarde van een goede ontwikkelaars en helpen je graag op weg om een low-code praktijk op te zetten.

Dit doen wij door onze experts op locatie in te zetten en gelijktijdig jouw personeel op te leiden. Geen dure consultancyplannen en vendor lock-in, maar een eerlijk samenwerking voor een gezamenlijke ambitie.

Vanaf begin betrokken

Al tijdens de ontwikkel- en implementatiefase van jullie low-code omgeving wordt jullie IT-team actief betrokken. Ze krijgen de handvatten uitgereikt om zelf met het low-code platform aan de slag te gaan. Ze kunnen met onze experts meekijken en leren kneepjes van het vak.

Geschikt voor elk niveau

Doordat ontwikkelaars met standaard bouwblokken werken, is er geen diepgaande kennis van- of ervaring met programmeertalen nodig. Iedereen kan hiermee aan de slag! De enige vereiste is een gezonde dosis motivatie en affiniteit met IT.

App in a day

Ervaar het gemak van low-code

Benieuwd naar de kracht van low-code en of het binnen jouw organisatie past? Tijdens de workshop App in a Day maak je kennis met het low-code platform van Mendix en ontwikkel je in één ochtend je eerste applicatie. We helpen je op weg met korte theorie en laten voorbeelden uit de praktijk zien. Daarna ben jij zelf aan zet. Onze experts zijn er ter begeleiding en kunnen al jouw vragen beantwoorden.

MEER INFORMATIE

Checklist voor developers

Om met low-code te werken hoef je zeker geen doorgewinterde ontwikkelaar te zijn. Belangrijk is dat iemand technologie interessant vind en hij wel eens gespeeld heeft met de formules in Excel. Dan is de kans groot dat low-code hem goed afgaat. Verder zijn de volgende eigenschappen en kwaliteiten benodigd:

  • abstract denken;
  • probleemoplossend vermogen;
  • logisch denken;
  • onderzoekend vermogen.

Je eigen IT-team opzetten?

Wil jij een eigen IT-team opzetten? Laat je gegevens achter en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!