Hoe betrouwbaar zijn jullie software applicaties? Laat het checken door onze technisch specialisten. Wij analyseren onder meer de security en performance van jullie applicaties. Alle bevindingen worden netjes verwerkt in een overzichtelijk rapport.

Het rapport nemen wij gezamenlijk met jullie door waardoor jullie alle tijd hebben om vragen te stellen aan onze experts. Uiteindelijk wordt het rapport afgesloten met een onafhankelijk eindadvies.

Betrouwbaarheid

Het is enorm belangrijk dat software betrouwbaar is en goed werkt. Wanneer een gebruiker de software niet vertrouwt, wordt de software niet langer gebruikt. Zonde van alle kosten en tijdsinvesteringen.

Risicobeperking

Software testing wordt door veel bedrijven ingezet om risico’s te analyseren en te beperken. Er zijn verschillende technische tests nodig om een goed beeld te krijgen van mogelijke software risico’s. Laat deze tests over aan een onafhankelijke expert.

Klaar voor de toekomst

Goede software heeft de flexibiliteit om mee te groeien met de organisatie en de markt. Onze experts controleren in hoeverre jullie software applicaties klaar zijn voor de toekomst. Wij kijken naar schaalbaarheid, volume en codekwaliteit.

Hoe wij jouw applicatie(s) testen

Performance testing

Binnen performance testing letten onze experts op de prestaties van jullie software. Dankzij stresstesten, volumetesten en loadtesten krijgen wij een goed beeld van de stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid van jullie software.

Security testing

Security testing is een type softwaretest dat kwetsbaarheden, bedreigingen en risico’s in een software applicatie blootlegt. Het doel van deze test is om alle mogelijke gevaren en zwakheden van het systeem te identificeren die kunnen leiden tot verlies van informatie, geld, tijd en de reputatie van de organisatie.

Maintenance testing

Voor het lange termijn succes van jullie software is het belangrijk dat de applicatie(s) onderhoudbaar zijn. Wij checken dit door te kijken naar een aantal factoren: code quality, documentatie, CI/CD, environments, version control, upgrades, compatibility en de bug life cycle.

User Experience testing (optional)

Optioneel kan Axians jouw organisatie ook helpen met User experience testing. Onze UX/UI specialisten hebben ervaring met het testen en verbeteren van user interfaces.

Functional testing (optional)

Functionele applicatietesten worden vaak uitgevoerd tijdens het bouwen van een software applicatie. Onderdelen hiervan zijn unit tests, integration testing en inter-system testing.

Software testing nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan software testing? Laat je gegevens achter en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!