Neem contact op
Bel mij terug

Whitepaper: Gids voor finance professionals

De rol van de moderne finance professional is geëvolueerd naar die van een strategische business partner. De finance professional werkt tegenwoordig nauw samen met de overige leden van het management team om de businessplannen voor de toekomst en voorspellingen aan te scherpen. In deze rol is het van belang om alle relevante informatie beschikbaar te hebben en helder inzicht te krijgen in waar de organisatie nu staat en welke kant het opgaat.

Deze whitepaper gaat over hoe finance professionals bijdragen aan de digitale transformatie die nodig is om de business te kunnen blijven verbeteren.

Welke onderwerpen komen aan bod in deze whitepaper?

• De bottlenecks in het verbeteren van bedrijfsprocessen, waaronder het omslachtige planningsproces en het lastig kunnen combineren van financiële en operationele gegevens.
• Het belang van een op finance gebaseerde performance management strategie die efficiëntere workflows en planning over verschillende domeinen faciliteert.
• De beste manieren om zeker te zijn van rendement op een investering in een oplossing voor performance management.
• De rol van opkomende technologieën zoals Artificial Intelligence en Machine Learning die helpen bij het analyseren van data en het maken van voorspellingen.

Een oplossing voor performance management ondersteunt de finance professionals in zijn/haar veranderende rol. In deze whitepaper zijn diverse praktijkvoorbeelden opgenomen van organisaties die dankzij Enterprise Performance Management software efficiënter plannen, kosten reduceren en aanzienlijke tijdsbesparingen realiseren!