Bij Microsoft beschermen identiteitsgestuurde beveiligingsoplossingen gebruikers, apparaten en gegevens tegen mogelijke kwetsbaarheden op elk contactpunt, overal waar ze werken. Artificial intelligence en machine learning helpen om alledaagse beveiligingstaken te automatiseren, en complexe productintegraties verbeteren de inspanningen op het gebied van detectie en herstel van bedreigingen. Ontdek hoe Microsoft Digital het wereldwijde personeelsbestand ondersteunt en waardevolle bedrijfs- en klantgegevens beveiligt.

De moderne werkplek evolueert razendsnel, met gedistribueerde teams, gloednieuwe bedrijfsmodellen en complexe beveiligingsproblemen. De juiste digitale tools verbinden en ondersteunen werknemers, waar ze ook zijn, om productiviteit, betrokkenheid en samenwerking te stimuleren. Lees meer over hoe Microsoft de wereldwijde, moderne werkplek aandrijft met één bundel producten: een slim, efficiënt besturingssysteem, bedrijfskritieke beveiligingstools op ondernemingsniveau en naadloos geïntegreerde apps voor productiviteit op de werkplek.

Ontdek onze oplossingen op basis van Microsoft

Meer weten over onze Microsoft oplossingen?

Wil je meer weten over Microsoft ? In contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een (online) gesprek of demo?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We helpen je graag!