Alleen met een robuuste, veilige en stabiele basis kan een bedrijf echt transformeren. Microsoft Digital moderniseert de infrastructuur bij Microsoft, waardoor de procesgerichte activiteiten worden verheven tot een flexibele, klantgerichte organisatie die draait in Azure. De productiviteit is verhoogd, de ervaring van zakenpartners verbeterd en de kosten verlaagd.

Door gebruik te maken van krachtige en flexibele hybride cloud-architectuur, kon Microsoft tijd terugverdienen die eerder werd besteed aan het beheer van servers en hardware, en deze inspanningen richten op het ondersteunen van bedrijfskritieke uitdagingen en belangrijke kansen.

Ontdek onze oplossingen op basis van Microsoft

 • GAIA

  Beheer je infrastructuur met AI en neem afscheid van handmatig beheer. Maak ruimte voor innovatie, wees up to date en beheer hybride en multi-cloud omgevingen zonder menselijke fouten.
  Lees meer
 • repleniQ

  Altijd een optimale voorraad en minder out-of-stock en derving. Met repleniQ voor forecasting en voorraadoptimalisatie zijn retailers verzekerd van een betrouwbaar besteladvies.
  Lees meer
 • Unified Communications & Collaboration

  Communicatie oplossingen voor succesvol samenwerken én optimaal klantcontact
  Lees meer
Contact_met_klant

Meer weten over onze Microsoft oplossingen?

Wil je meer weten over Microsoft ? In contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een (online) gesprek of demo?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We helpen je graag!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.