Moderniseer Legacy Apps

Laat je apps niet verouderen

Het is begrijpelijk dat organisaties hun legacy systemen zo lang mogelijk willen gebruiken. Maar gedateerde applicaties brengen risico’s met zich mee en zijn vaak duur in het onderhoud. Daarom is het belangrijk om de legacy applicaties van jouw organisatie te laten moderniseren.

Kies de juiste partner

Om de modernisering zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van kritieke waarde om hierbij een goede partner te hebben. Bij Axians staat een stevige samenwerking tussen de twee partijen centraal. Samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Ook na het implementeren van jullie nieuwe applicatie blijven wij graag betrokken bij het verder ontwikkelen van de app en de organisatie.

Hoe wij jouw app vernieuwen

  • Software test: Laat jouw legacy applicatie volledig uitpluizen door experts. De uitslag ontvang je in een uitgebreid rapport met voorstellen om jullie software future-proof te maken.
  • Nabouwen:  Vertrouwde omgeving, nieuwe functies. Onze developers bouwen jullie legacy software na met de nieuwste technieken om zo de vertrouwde omgeving te behouden voor de toekomst
  • Vernieuwen: Met vernieuwde inzichten nieuwe slimme oplossingen maken. Om te blijven innoveren moeten soms systemen vervangen worden. Het doel van Axians is om via een hecht partnerschap tot de beste inzichten en innovaties te komen.

Zeker weten? Doe een Softwaretest

Hoe betrouwbaar zijn jullie software applicaties? Laat het checken door onze technisch specialisten. Wij analyseren ondermeer de security, performance en onderhoudbaarheid van jullie maatwerk applicaties. Alle bevindingen worden netjes verwerkt in een overzichtelijk rapport. Het rapport nemen wij gezamenlijk met jullie door waardoor jullie alle tijd hebben om vragen te stellen aan onze experts. Uiteindelijk wordt het rapport afgesloten met een onafhankelijk eindadvies.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Analytics Qlik Sense

Undiemeister brengt analytics naar ‘the next level’ met hulp van Axians

Functionaliteit van Qlik toegankelijk via Excel: Undiemeister werkt met de AnalyticsGate addon, die gebruikers in staat stelt om in Excel te blijven werken, en daarbij alle functionaliteit van QlikSense te gebruiken.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie versimpelt schadeproces via Inspectie App

Van Schie gebruikt de Inspectie App om het proces rondom schade-inspecties te versoepelen. De collega’s kunnen hun werk makkelijker uitvoeren en alle processen zijn goed vastgelegd. De app is ontwikkeld met het low-code platform van Mendix.
Lees meer
I-Fresh AGF

Axians is de drijvende kracht achter RedStar 3.0

Axians is de drijvende kracht achter RedStar 3.0. Dit jaar viert tomatenspecialist RedStar haar 70-jarig bestaan. Uitgerekend tijdens dit jubileum wordt, na twee jaar hard zwoegen, het uitgekiende ERP-systeem ‘I-Fresh’ van Axians opgeleverd.
Lees meer
Digital Workspace Industrie

Axians biedt Acta Marine IT-continuïteit

Een goedwerkende IT-omgeving is zowel op kantoor als op de schepen van belang. Axians biedt IT-continuiteit aan wal.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Tomatenspecialist Redstar plukt vruchten van digitalisering met I-Fresh ERP

'Het scheelt me zes uur per week aan administratieve rompslomp’, zegt een stralende Henri Lambriex, CEO van RedStar.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

De moderne veiling met de I-Fresh totaaloplossing

Rens Muskens, manager Finance & IT bij Veiling Zaltbommel: "We waren op zoek naar een partij die bekend is met de AGF-handel en waarmee we een langetermijnrelatie aan konden gaan."
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Alle binnen- en buitenlandse werkprocessen in één systeem

Commercieel directeur van Q-Cape, Leo Stoker: “Voor we onze ERP software vernieuwden, werkten we met twee verschillende systemen. Dat was een inefficiënte situatie waarin het lastig was om in beide systemen hetzelfde beeld te krijgen.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Verpakker van spruiten kiest voor I-Fresh

Corstiaan Piek: “Veel bedrijven uit onze sector werken met Axians samen en Axians spreekt onze taal, dit geeft vertrouwen”.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Voorbereid op ERP implementatie dankzij proeftuin

Jan Bijleveld, directeur: “Door de implementatie van I-Fresh verwachten we dat er meer rust komt binnen de organisatie, doordat we processen beter onder controle hebben en minder brandjes hoeven te blussen. Dit levert een hoop tijdsbesparing op.
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.