Moderniseer Legacy Apps

Laat je apps niet verouderen

Het is begrijpelijk dat organisaties hun legacy systemen zo lang mogelijk willen gebruiken. Maar gedateerde applicaties brengen risico’s met zich mee en zijn vaak duur in het onderhoud. Daarom is het belangrijk om de legacy applicaties van jouw organisatie te laten moderniseren.

Kies de juiste partner

Om de modernisering zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van kritieke waarde om hierbij een goede partner te hebben. Bij Axians staat een stevige samenwerking tussen de twee partijen centraal. Samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Ook na het implementeren van jullie nieuwe applicatie blijven wij graag betrokken bij het verder ontwikkelen van de app en de organisatie.

Hoe wij jouw app vernieuwen

  • Software test: Laat jouw legacy applicatie volledig uitpluizen door experts. De uitslag ontvang je in een uitgebreid rapport met voorstellen om jullie software future-proof te maken.
  • Nabouwen:  Vertrouwde omgeving, nieuwe functies. Onze developers bouwen jullie legacy software na met de nieuwste technieken om zo de vertrouwde omgeving te behouden voor de toekomst
  • Vernieuwen: Met vernieuwde inzichten nieuwe slimme oplossingen maken. Om te blijven innoveren moeten soms systemen vervangen worden. Het doel van Axians is om via een hecht partnerschap tot de beste inzichten en innovaties te komen.

Zeker weten? Doe een Softwaretest

Hoe betrouwbaar zijn jullie software applicaties? Laat het checken door onze technisch specialisten. Wij analyseren ondermeer de security, performance en onderhoudbaarheid van jullie maatwerk applicaties. Alle bevindingen worden netjes verwerkt in een overzichtelijk rapport. Het rapport nemen wij gezamenlijk met jullie door waardoor jullie alle tijd hebben om vragen te stellen aan onze experts. Uiteindelijk wordt het rapport afgesloten met een onafhankelijk eindadvies.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:

Axians Maestro & GGZ NHN: Realiseer eenvoudig en snel al jouw data gedreven ambities

Ontdek de impact van de samenwerking tussen Axians en GGZ NHN op de gezondheidszorg. Met de ondersteuning van Axians Maestro hebben we de mogelijkheden van data-analyse benut om de dienstverlening van GGZ NHN te optimaliseren en hun doelstellingen te realiseren.
Lees meer
Digital Workspace Industrie

Thetford’s succesvolle weg naar een slimme IT-omgeving

Thetford heeft de overstap gemaakt van een on-premises IT-omgeving naar Azure en Intune. Hierdoor hebben ze wereldwijd uniformiteit.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Young Perfect creëert inzicht, versterkt veerkracht en groeit met Exact Synergy

Young Perfect creëert inzicht, versterkt veerkracht en groeit met Exact Synergy
Lees meer
WLAN

GGZ Eindhoven legt stevig en flexibel fundament voor de toekomst met nieuw managed network van Axians

GGZ Eindhoven biedt zorg aan mensen met psychische klachten in de regio Eindhoven, waarbij ICT een cruciale rol speelt. Axians ontwierp en implementeerde een geïntegreerde netwerkinfrastructuur voor GGzE, gebaseerd op Cisco-technologie, waardoor GGzE klaar is voor de toekomst van digitalisering.
Lees meer
Data Driven Applications Service providers

Een UX/UI redesign van HRM-software: focus op de eindgebruiker

BIj gebruik van software is een heldere gebruikersinterface essentieel voor gebruikers. Lees hier hoe een HRM software module is herontworpen, gericht op de eindgebruiker.
Lees meer
Telecoms Infrastructures Centrale & lokale overheid

Gemeente Midden-Delfland kiest voor betere bereikbaarheid met Axians

Gemeente Midden-Delfland kiest voor betere bereikbaarheid met Axians
Lees meer
Unified Communications & Collaboration Zorg

Arkin & Axians bereiken op meesterlijke wijze optimale bereikbaarheid

Arkin zocht niet alleen naar verbetering in de telefonie-infrastructuur, maar had ook de wens om de digitale samenwerking te transformeren. Voor deze cruciale stappen vertrouwde de ggz-instelling volledig op Axians.
Lees meer
Op basis van Exact Industrie

Machinebouwer Elpress op weg naar Customer Care

Elpress optimaliseert customer care met Exact Synergy. Meer omzetgroei, blije medewerkers en tevreden klanten dankzij transformatie naar een servicegerichte organisatie!
Lees meer
Zakelijke dienstverlening

‘Een goed begin is het halve werk’ krijgt nieuwe betekenis bij MEE-Vivenz

MEE-Vivenz zet zich in voor een sterke samenleving. Om hier succesvol in te zijn is het belangrijk dat medewerkers blij zijn. Het soepel verlopen van processen speelt hierbij een grote rol. Dit begint al op de eerste werkdag van een nieuwe collega. Of eigenlijk al voordat een nieuwe collega start.
Lees meer
Enterprise Networks Industrie

Nobian vertrouwt voor een stabiel en veilig netwerk op de kennis en ervaring van sparringpartner Axians

Nobian is Europees leider in de productie van zout, essentiële chemicaliën en energie voor industrieën, variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Een betrouwbare en veilige IT-infrastructuur die al deze activiteiten ondersteunt, is zeer bedrijfskritisch.
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.