Moderniseer Legacy Apps

Laat je apps niet verouderen

Het is begrijpelijk dat organisaties hun legacy systemen zo lang mogelijk willen gebruiken. Maar gedateerde applicaties brengen risico’s met zich mee en zijn vaak duur in het onderhoud. Daarom is het belangrijk om de legacy applicaties van jouw organisatie te laten moderniseren.

Kies de juiste partner

Om de modernisering zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van kritieke waarde om hierbij een goede partner te hebben. Bij Axians staat een stevige samenwerking tussen de twee partijen centraal. Samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Ook na het implementeren van jullie nieuwe applicatie blijven wij graag betrokken bij het verder ontwikkelen van de app en de organisatie.

Hoe wij jouw app vernieuwen

  • Software test: Laat jouw legacy applicatie volledig uitpluizen door experts. De uitslag ontvang je in een uitgebreid rapport met voorstellen om jullie software future-proof te maken.
  • Nabouwen:  Vertrouwde omgeving, nieuwe functies. Onze developers bouwen jullie legacy software na met de nieuwste technieken om zo de vertrouwde omgeving te behouden voor de toekomst
  • Vernieuwen: Met vernieuwde inzichten nieuwe slimme oplossingen maken. Om te blijven innoveren moeten soms systemen vervangen worden. Het doel van Axians is om via een hecht partnerschap tot de beste inzichten en innovaties te komen.

Zeker weten? Doe een Softwaretest

Hoe betrouwbaar zijn jullie software applicaties? Laat het checken door onze technisch specialisten. Wij analyseren ondermeer de security, performance en onderhoudbaarheid van jullie maatwerk applicaties. Alle bevindingen worden netjes verwerkt in een overzichtelijk rapport. Het rapport nemen wij gezamenlijk met jullie door waardoor jullie alle tijd hebben om vragen te stellen aan onze experts. Uiteindelijk wordt het rapport afgesloten met een onafhankelijk eindadvies.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Rederij Muller trekt hun ERP-omgeving vlot en duwt haar ambities de juiste richting in met inzet van Exact Synergy

Lees hoe Rederij T. Muller BV de transformatie van handgeschreven planningen naar een geïntegreerd ERP-systeem heeft gemaakt met Exact Synergy!
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Ontdek hoe best of suite NPB Media veerkrachtiger maakt

Buitenreclamespecialist NPB Media werkt efficiënter, zowel aan de voor- als achterkant van haar bedrijfsvoering, dankzij Exact Synergy!
Lees meer
Data Analytics Groot- & detailhandel

Floricultura ontwikkelt dataplatform voor een datagedreven jonge plantenproductie

Ontdek hoe Floricultura een datagedreven plantenproductie realiseert met behulp van een krachtig dataplatform.
Lees meer
Data Integratie Groot- & detailhandel

Het belang van ICT bij telerscoöperatie bij Growers United

Telerscoöperatie Growers United heeft als doel zo veel mogelijk te automatiseren en te verduurzamen. Hoe ze dit doen samen met Axians hoor je in deze referentiecase.
Lees meer
Cloud & Data Center Infrastructures Zakelijke dienstverlening

De Facultatieve Groep verbindt alle vestigingen dankzij een migratie naar Azure en Modern Workplace

Hoe creëer je een veilige IT-infrastructuur waarop meerdere vestigingen aangesloten zijn? De Facultatieve Groep vertelt over de keuze voor een migratie naar de cloud en de uitvoering hiervan in samenwerking met Axians.
Lees meer
Private Network Zorg

Pieter van Foreest verhoogt betrouwbaarheid communicatie met private LTE

Pieter van Foreest maakt steeds intensiever gebruik van technologie. Het is cruciaal dat de signalen altijd goed binnenkomen op de telefoons. Omdat wifi te onbetrouwbaar is voor missiekritische spraak- en datacommunicatie, kiest Pieter van Foreest voor private LTE.
Lees meer
Data Analytics Onderwijs

Nuffic creëert financieel inzicht met EPM-software

Nuffic was op zoek naar een applicatie waarin naast de jaarlijkse exploitatiebegroting tevens meerjarenbegrotingen en forecasting kan worden gerealiseerd. Hoe liep dit traject en wat zijn de ervaringen van Nuffic met de EPM-software van Jedox?
Lees meer
Cyber Security Zorg

CuraMare brengt cyberbeveiliging naar hoger niveau dankzij inzicht

Hoe creëer je als zorgaanbieder een veilige IT-infrastructuur? CuraMare vertelt over de continue optimalisatie van hun cyberbeveiliging, het belang van inzicht, het samenwerken met een vertrouwde security-partner en de voorbereiding op de NIS 2.
Lees meer
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Analytics Qlik Sense

Undiemeister brengt analytics naar ‘the next level’ met hulp van Axians

Functionaliteit van Qlik toegankelijk via Excel: Undiemeister werkt met de AnalyticsGate addon, die gebruikers in staat stelt om in Excel te blijven werken, en daarbij alle functionaliteit van QlikSense te gebruiken.
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.