Procesoptimalisatie

Bij Axians geloven we in hechte, langdurige samenwerkingen waar beide partijen van groeien. Hiervoor hebben wij de AppVenture methodologie gecreëerd. AppVenture is onze uitnodiging voor innovatie. Ons doel is om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelen of dromen met intelligente en intuïtieve apps.

Daarnaast geloven wij ook in het continu blijven innoveren. De samenwerking stopt niet na oplevering van het product. Axians blijft betrokken bij het onderhoud van de app en leidt jullie eigen personeel op om zelf de apps te onderhouden of zelf eigen apps te maken. Zo kunnen we samen continu blijven innoveren.

De vier peilers van AppVenture

  • BusinessID: Transformeer ideeën naar digitale bedrijfsapplicaties
  • AppColab: Creëer samen slimme bedrijfsoplossingen vanuit de ideeën
  • AppSub:  Verbeter de digitale bedrijfsvoering van jouw organisatie
  • AppAcademy: Creëer je eigen development team

BusinessID

Transform ideas to digital business

Het doel van Business ID is het identificeren van waardevolle kansen en ideeën voor digitalisatie binnen organisaties. Via twee componenten transformeren we creatieve doelen en ideeën naar digitale business. BusinessIDentity: Wij analyseren het profiel van onze partners en evalueren hun langetermijnvisie en doelen. BusinessIDea: Dit zijn de oplossingen en kansen die de uitdagingen van onze partners helpen overkomen. Deze worden gedefinieerd in business cases en een eerste UX-design.

AppColab

Build digital business together

AppColab is het bouwproces van de applicatie waarin wij ervoor zorgen dat de klant zoveel mogelijk betrokken is. Dit doen wij door continu samen de applicatie te testen en te gebruiken. Samen gaan we op AppVenture en ontwikkelen we de business case uit het BusinessID met het grootste potentieel, op een agile manier.

AppSub

Improve your digital business

Met AppSub helpen wij onze partners continu innoveren en continu verbeteren. Continuous Improvement: Door continu verbeteringen te blijven identificeren zorgen we ervoor dat de applicatie relevant, bruikbaar en duurzaam blijft. Continuous Innovation: We blijven technologische ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Hierdoor kunnen we ons snel aanpassen en een grotere waarde creëren voor onze partners.

AppAcademy

Empower to create

Met de AppAcademy bieden wij onze partners de oplossing om hun eigen personeel op te leiden tot citizen developers, analisten of scrum masters. Op deze manier zullen toekomstige samenwerkingsverbanden waardevoller en efficiënter zijn. We leren en ontwikkelen samen.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Data Driven Applications Service providers

Een UX/UI redesign van HRM-software: focus op de eindgebruiker

BIj gebruik van software is een heldere gebruikersinterface essentieel voor gebruikers. Lees hier hoe een HRM software module is herontworpen, gericht op de eindgebruiker.
Lees meer
Data Driven Applications Zakelijke dienstverlening

Courdid verbetert aanvraagproces met slimme low-code oplossing

Courdid helpt expats dagelijks met belastingadvies, immigratie en compliance werk. Het 30%-aanvraagproces is nu volledig geautomatiseerd met een slimme low-code oplossing.
Lees meer
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie versimpelt schadeproces via Inspectie App

Van Schie gebruikt de Inspectie App om het proces rondom schade-inspecties te versoepelen. De collega’s kunnen hun werk makkelijker uitvoeren en alle processen zijn goed vastgelegd. De app is ontwikkeld met het low-code platform van Mendix.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Data Analytics Media, cultuur & sport

House of Workouts: Van “oldskool” DVD’s naar de 21e eeuw

Duizenden fitnessinstructeurs van House of Workouts leren de choreografie van hun groepslessen via een mobiele app. Deze app is via Mendix ontwikkeld in combinatie met React Native.
Lees meer
Data Analytics Zorg

Verkerk ondersteunt 2.500 zorgmedewerkers via Sherpa-app

2.500 zorgmedewerkers staan dagelijks in contact met hun cliënten via de Sherpa-app. Axians ontwikkelde de app voor Verkerk in React Native.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT

Van Schie bouwt aan hun IT-landschap. Axians ondersteunt hen via low code applicatieontwikkeling van Mendix!
Lees meer
Data Driven Applications

Vooroplopen in credit management dankzij IT

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience. Wij hielpen hen daarbij.
Lees meer
Data Driven Applications

De klant hoeft niet naar de kassa, de kassa komt naar de klant

Met Valk Solutions hebben wij de afrekenklantreis opnieuw uitgedacht. Van een vervelende bottleneck naar een prachtige ervaring!
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op