TimeXtender stelt je in staat om snel – met behulp van kwalitatieve data – de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Simpelweg omdat tijd ertoe doet. Met het softwareplatform versnel je de ontwikkeling en implementatie van een datawarehouse. In combinatie met een datavisualisatietool naar keuze, bijvoorbeeld Microsoft PowerBI of Qlik, beschik je over de volledige kracht van Business Intelligence in een gestructureerde, beheerde en veilige omgeving.

Het bouwen van een datawarehouse vereist meestal een breed scala aan tools die vaak niet worden geïntegreerd, waardoor het proces grotendeels handmatig blijft. En is dus ook tijdrovend en kostbaar.

TimeXtender vervangt deze tools met één geïntegreerd en geautomatiseerd datamanagementplatform. Hiermee bouw en implementeer je een toekomstbestendig en modern datawarehouse, zowel in de cloud als on-premise. De software van TimeXtender is gericht op het oplossen van veelvoorkomende problemen die bij de ontwikkeling van een datawarehouse komen kijken. Zonder ETL code te hoeven schrijven en met behulp van automatisering en machine learning, is het bouwen van een datawarehouse niet langer meer een kostbaar en tijdrovend proces.

Introductie van TimeXtender in 2 minuten

Maak je organisatie slimmer met TimeXtender

Op steeds meer vlakken binnen de business worden datagedreven beslissingen genomen. Van Sales, Finance tot Operations. Niet alleen de grote hoeveelheid data binnen bedrijven, maar óók de diversiteit in gebruikers zorgen voor een belasting van de BI-afdeling. Self-Service BI, waaronder datavisualisatie tools, brengt Business Intelligence dichterbij de organisatie en verlicht de druk op jouw BI-afdeling.

Datavisualisatie zorgt er namelijk voor dat gebruikers binnen de organisatie zelf data makkelijker en sneller kunnen verwerken, absorberen en interpreteren. TimeXtender sluit dan ook naadloos aan op datavisualisatietools zoals Microsoft PowerBI en Qlik.

Meer informatie over TimeXtender workshops en demo's

Referentiecase Cordstrap

De bedrijfsvoering bij Cordstrap is sterk afhankelijk van het hebben van inzicht in de dagelijkse operatie, zodat er snel en tijdig bijgestuurd kan worden. Ondanks de aanwezigheid van veel beschikbare data, was Cordstrap onvoldoende in staat om hier belangrijke informatie uit te filteren. Het huidige datawarehouse voldeed niet meer aan de vereisten van Cordstrap om de volgende stap in hun datagedreven ambities te kunnen maken. Met TimeXtender is het hen gelukt een stevige datafundering te ontwikkelen.

Manage jouw datagroei met TimeXtender

Bedrijven verwerken (bewust en onbewust) meer data dan ooit uit meer databronnen (bijv. IoT, Cloud, ERP, CRM, etc.) dan ooit. Dit maakt het lastig om snel duidelijke én de juiste inzichten uit data te halen. Het koppelen en inladen van data kost ook veel tijd, geld en resources, omdat dit vaak allemaal handmatig moet gebeuren. Medewerkers zijn daardoor meer tijd kwijt aan het verzamelen en voorbereiden van data in plaats van waar het écht om gaat: het analyseren van data. Maar hoe zorg je voor directe toegang tot alle relevante gegevens?

Met TimeXtender kun je jouw datagroei eenvoudig managen. De 200+ connectoren zorgen ervoor dat je snel nieuwe databronnen kunt aanboren en modelleren. Hierdoor is nieuwe data eenvoudig te ontsluiten voor gebruikers zodat datagedreven beslissingen snel genomen kunnen worden.

Maak kennis met onze TimeXtender oplossingen

Aanvullende dienst rondom TimeXtender

BI Servicedesk

Heb je  TimeXtender licenties aangeschaft via Axians? Dan heb je sowieso recht op standaard support. Naast het beantwoorden van vragen of het oplossen van incidenten, worden vanuit de BI Servicedesk diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo houden zij alle ontwikkelingen van TimeXtender voor je bij en testen zij nieuw opgeleverde patches en updates. Naast standaard support kun je kiezen voor maatwerk support via een Service Level Agreement (SLA).

MEER WETEN

We zijn met onze TimeXtender oplossingen in de volgende markten actief

Axians biedt allerlei soorten klanten een unieke reeks van oplossingen aan voor het ontwerpen, implementeren en exploiteren van Data & Analytics.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je er klaar voor om TimeXtender te ontdekken? We geven je graag een demo! Je kunt ons bereiken via info.bi.nl@axians.com of via tel. 088 – 597 55 00. Of vul het formulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. We helpen je graag!