Modern data analytics platform

Organisaties verzamelen steeds meer data. Echter om iets met al deze data te kunnen, moet je er inzichten van maken. Qlik Sense is een modern data analytics platform waarmee je snel en gemakkelijk eigen visualisaties, rapporten en dashboards kunt maken met de simpelheid van ‘drag-and-drop’.

Dankzij Qlik Sense zie je eenvoudig welke data aan elkaar gerelateerd zijn., kan deze data geanalyseerd worden waarna de uitkomsten gedeeld kunnen worden binnen de organisatie.

Qlik Sense verzamelt gegevens uit meerdere bronnen, zowel intern als extern. Dankzij de associatieve in-memory technologie krijg je hierdoor snel de benodigde inzichten over de prestaties van jouw organisatie.

Qlik’s platform voor visuele analyses biedt inzichten waar die het hardste nodig zijn: daar waar beslissingen worden genomen. Hierdoor kunnen binnen de hele organisatie weloverwogen strategische beslissingen worden genomen. En worden bedrijfsanalisten en kenniswerkers onmisbare helden.

De voordelen van Qlik:

  • Prachtige, slimme visualisaties
  • Eenvoudig en intuïtief
  • Visueel en flexibel
  • Dynamisch en interactief
  • Overal, op alle apparaten

Bekijk hoe Hoppenbrouwers werkt met Qlik Sense

In deze video vertellen Marcel de Boer en Bart van Oort van Hoppenbrouwers Techniek over de samenwerking met Axians, hoe zij werken met Qlik Sense en welke positieve invloed dit heeft op de bedrijfsvoering.

Eenvoudig en snel tot inzichten komen

Wil jij waardevolle inzichten delen met collega’s binnen jouw organisatie? Blijf je vertrouwde sheets in Excel gebruiken, ondertussen kun je door middel van Analyticsgate eenvoudig je inzichten, visualisaties en analyses delen.

Met AnalyticsGate deel je inzichten, afgestemd op specifieke groepen en individuele gebruikers in jouw organisatie. Maak snel en eenvoudig rapporten met behulp van de vertrouwde front-end van Excel. Plan deze vervolgens automatisch in en distribueer ze naar een willekeurig aantal ontvangers.

Zelfs werknemers zonder een interactief Qlik Sense dashboard hebben toegang tot de resultaten en kunnen deze bekijken. Klik hier voor een video met meer informatie omtrent AnalyticsGate.

Qlik Sense biedt ook een Self Service mogelijkheid waarbij je als gebruiker je eigen analyses kunt draaien. Creëer eenvoudig je eigen rapportages en visualisaties met drag-en-drop vanuit de bibliotheek met vooraf gedefinieerde dimensies, metrics en KPI’s. Ook kun je jouw eigen data hieraan toevoegen om zo de analyses nog verder uit te breiden. Qlik Sense is een dynamisch platform waarbij de lay-out eenvoudig is aan te passen.

Met Qlik Sense ben je daarnaast zeker dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste data. Het biedt beveiligingsrollen op verschillende niveaus. Deze rollen kunnen worden uitgebreid, zodat je eenvoudig gebruikersrechten kunt toewijzen.

Lees hier de ervaringen met Qlik Sense van een aantal van onze klanten.
Data Analytics Qlik Sense

Undiemeister brengt analytics naar ‘the next level’ met hulp van Axians

Functionaliteit van Qlik toegankelijk via Excel: Undiemeister werkt met de AnalyticsGate addon, die gebruikers in staat stelt om in Excel te blijven werken, en daarbij alle functionaliteit van QlikSense te gebruiken.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

HFB Groep: Qlik Sense biedt ons de inzichten die we nodig hebben

In dit interview vertelt zakelijke dienstverlener HFB Groep waarom ze gekozen hebben voor Qlik Sense, hoe Qlik Sense gebruikt wordt en wat ze er in de toekomst mee willen doen.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

HLB Blömer verbetert de informatievoorziening met Qlik Sense

HLB Blömer verbetert de informatievoorziening met Qlik Sense. "Met Qlik Sense hebben we alle rapportages op één overzichtelijke plek."
Lees meer
Data Analytics Industrie

Hoppenbrouwers wil de beste en duurzaamste installateur van Nederland worden door slim gebruik van data

Hoppenbrouwers wil de beste en duurzaamste installateur van Nederland zijn. Slim gebruik van data is daarvoor een belangrijke enabler. De data analytics oplossingen van Axians ondersteunen hierbij.
Lees meer
Data Analytics Zorg

HagaZiekenhuis gebruikt Qlik Sense Mashup voor het digitaliseren van de interne gesprekscyclus

In deze case lees je hoe belangrijk het is voor het HagaZiekenhuis om (beter) gebruik te maken van data, hoe samen met Axians een mashup is ontwikkeld met de BI-software Qlik Sense, en hoe dit het ziekenhuis helpt om de hele interne gesprekscyclus te digitaliseren.
Lees meer

Aanvullende diensten rondom Qlik Sense

Trainingen

Axians Academy is dé BI-trainingen specialist en biedt een scala aan officiële trainingen, trainingstrajecten en workshops rond de software van Qlik. Een goede training, die aansluit bij jouw kennisbehoefte, helpt je de voordelen van het product te zien en inspireert je tot het optimale gebruik hiervan.

De trainingen kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden en zijn zowel klassikaal op locatie dan wel virtueel te volgen.

GA NAAR AXIANS ACADEMY

BI Servicedesk

Heb je  Qlik Sense licenties aangeschaft via Axians? Dan heb je sowieso recht op standaard support. Naast het beantwoorden van vragen of het oplossen van incidenten, worden vanuit de BI Servicedesk diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo houden zij alle ontwikkelingen van Qlik Sense voor je bij en testen zij nieuw opgeleverde patches en updates. Naast standaard support kun je kiezen voor maatwerk support via een Service Level Agreement (SLA).

MEER WETEN
Contact_met_klant

Meer informatie?

Wil je meer weten over Qlik Sense en wat de toegevoegde waarde hiervan binnen jouw organisatie kan zijn? Een afspraak maken of een demonstratie aanvragen?

Neem dan contact met ons via info.bi.nl@axians.com of telefoonnummer 088 – 597 55 00. Of vul het formulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. We helpen je graag!