Met alles blind in een database of datalake verzamelen ben je er nog niet. Er is meer data beschikbaar dan ooit. Iedere handeling wordt tot in detail vastgelegd: bijvoorbeeld de samenstelling van het voer dat melkvee krijgt, de muisklik waarmee in de webshop kaas wordt gekocht en alle stappen daartussen. Het doel: inzicht mogelijk maken, processen verbeteren en uitkomsten voorspellen. Microsoft biedt een breed scala aan services en producten om ruwe data om te vormen naar waardevolle inzichten.

Daarnaast is ook gedacht aan thema’s als agile, self-service, governance en security. Met de technologie van Microsoft durven wij iedere uitdaging op het gebied van Data en Analytics aan. Axians helpt je bij het maken van de juiste keuzes, de inrichting, de beveiliging maar ook het beheer van jouw Microsoft Data & AI omgeving. Axians en Microsoft werken al jaren – zowel op strategisch- als operationeel niveau – samen om de beste oplossingen neer te zetten bij onze klanten.

Maak kennis met onze Microsoft oplossingen

  • Fabric

    Met Fabric complexiteit verlagen en de toegankelijkheid verhogen voor data & analytics
    Lees meer
  • Maestro

    Met Maestro beschik jij over een toekomstbestendig fundament om als organisatie meer datagedreven te werken
    Lees meer
Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Met de technologie van Microsoft durven wij iedere uitdaging op het gebied van Data en Analytics aan. Wat is jouw uitdaging? We helpen je graag op weg. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om hierover vrijblijvend te sparren.