Vernieuwing en voortdurende ontwikkeling, het is nodig, dat weet Axians, dat weten onze klanten over ons. Onze kennis op het gebied van HRM en salaris maakt dat we altijd een paar stappen op onze klanten vooruit denken en handelen. Daarbij waken we er voor gouden bergen voor te spiegelen die in de praktijk hoopjes stof blijken te zijn. Integendeel, we werken graag met partijen samen op basis van een gezonde en reële kijk op de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Axians heeft de afgelopen jaren een mooie naam opgebouwd in de markt van salaris- en HRM-software geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365. We spreken dezelfde taal als onze klanten. Eerlijkheid en transparantie zijn bij ons kernwaarden. Met een overzichtelijk en gedreven team gaan we voor een vorm van samenwerken dat we omschrijven als ‘persoonlijk partnerschap’.

Ontmoet het team

Edwin van der Vuurst

Accountmanager HRM Suite 365

E: edwin.vandervuurst@axians.com
T: +31 6-30 31 16 32

 

Voor klanten en prospects ben ik het eerste aanspreekpunt. Voor hen zet ik mijn jarenlange kennis van HR-software en salarisprocessen in.

Connect met Edwin

Astrid Bankras

Accountmanager HRM Suite 365

E: astrid.bankras@axians.com
T: +31(0)229-282161

 

In functie als accountmanager zet ik mijn diepgaande kennis van HR-software en salarisadministratie in om klanten en prospects optimaal van dienst te zijn.

https://www.linkedin.com/in/astridbankras/

Ron van Kempen

Accountmanager HRM Hub

E: ron.vankempen@axians.com
T: +31(0)229-282161

 

Elke klant is anders. Door samen te kijken wat belangrijk is in de HR-processen kun je de klant vooruithelpen. Zodat hij op de meest efficiënte wijze kan werken met onze software.

Connect met Ron

Sabine Broekhuizen

Manager HRM Suite 365

E: sabine.broekhuizen@axians.com
T: +31 6-12 14 34 30

 

Als Manager HRM Suite 365 bij Axians vind ik het belangrijk dat de klant zich begrepen voelt. Eerst zorgen we samen voor een goede basis. Vervolgens kijken we hoe we met de HRM Suite 365 software werkzaamheden efficiënter kunnen laten verlopen.

Connect met Sabine

Tim Rienstra

Productmanager HRM Hub

E: tim.rienstra@axians.com
T: +316-20 47 02 42

 

Als Productmanager HRM Hub bij Axians hecht ik veel waarde aan het begrip en de tevredenheid van de klant. We beginnen met het leggen van een solide fundament in samenwerking. Daarna onderzoeken we hoe we met de HRM Suite 365 software de werkprocessen effectiever kunnen maken.

Connect met Tim

Jörgen Zink

Business Unit Manager

E: jorgen.zink@axians.com
T: +31 6-12 76 32 11

 

Elke dag zet het team van Axians een volgende stap voor de HR-en Salaris-toekomst van onze klanten.

Connect met Jörgen
HRM Suite 365

Het Axians HRM team helpt je verder!

Laat je gegevens achter of neem direct contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0229-282161.