In een wereld waar de economie snel verandert, markten voortdurend in beweging zijn en wet- en regelgeving aanhoudend evolueren, is het voor elke organisatie essentieel om zich aan te passen en te vernieuwen. Flexibiliteit in de structuur van een organisatie is een sleutelfactor voor het vergroten van de wendbaarheid, waardoor het mogelijk wordt snel en effectief in te spelen op deze veranderingen met onze e-HRM-software. Een dynamisch personeelsbestand, dat in staat is om te groeien of krimpen naar behoefte, is een ander cruciaal element voor moderne bedrijven. Een efficiënt en effectief online HRM-systeem is van vitaal belang om deze veranderingen in personeelssterkte te ondersteunen.

Met de e-HRM-software van HRM Suite 365 zijn bedrijven verzekerd van een solide basis om deze uitdagingen het hoofd te bieden. e-HRM-software biedt een intuïtieve interface die zowel werknemers als management in staat stelt om HR-gerelateerde processen met gemak te beheren. Of het nu gaat om het bijhouden van werknemersgegevens, het verwerken van salarissen of het beheren van verlof- en verzuimregistraties, e-HRM software maakt het mogelijk met minimale inspanning en maximale efficiëntie. Dit zorgt voor een soepele en naadloze ervaring voor alle betrokkenen, waardoor jouw organisatie flexibel blijft en klaar is voor de toekomst.

Flexibel en veelzijdig

Arbeid flexibiliseert in hoog tempo. Naast werknemers met een vast of tijdelijk dienstverband, werkt een organisatie met inhuur- en uitzendkrachten en medewerkers die niet in loondienst zijn, zoals zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), stagiairs, vrijwilligers en, in de zorgsector met mantelzorgers. Met de e-HRM-software van HRM Suite 365 kun je een totaal HR-beleid voeren voor alle medewerkers.

Geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365

e-HRM met HRM Suite 365 vormt het kloppend hart van personeelsadministratie. Gegevens die je invoert, werken direct door in Microsoft Dynamics 365. En omgekeerd. Eén keer invoeren en de gegevens zijn overal up to date. Toegang en autorisatie zijn vanzelfsprekend tot in detail beheersbaar. Deze integratie vergroot de efficiëntie, verkleint de foutmarge en vermindert de administratieve taken.  HRM Suite 365 is online beschikbaar. Met een internetverbinding kun je altijd en overal bij je e-HRM-activiteiten in één omgeving.

Makkelijk aanpasbaar

Wendbaarheid is een sleutelwoord voor een hedendaagse organisatie. Veranderingen in een organisatie zijn in de HRM Suite 365 met de e-HRM-software eenvoudig en doeltreffend aan te passen. Met componenten kun je verder het systeem inrichten op zijn specifieke HR-processen en organisatie. Zo heb je alle mogelijkheden om te zorgen dat HRM Suite 365 met e-HRM jouw organisatie optimaal ondersteunt.

Opbouw in componenten

HRM Suite 365 met e-HRM-software is opgebouwd uit componenten. Hierdoor kun je praktisch elk denkbare regeling inrichten. De regelingen zijn op vier verschillende niveaus vast te leggen: op globaal niveau, op bedrijfsniveau, werknemer- en dienstverbandniveau. Door toepassing van deze niveaus is de flexibiliteit ongeëvenaard en wordt invoer tot een minimum beperkt.

e-HRM-software

Managementinformatie en data-analyse

In een HR-administratie draait het allang niet meer alleen om registreren. De HR-informatie is belangrijk voor verdergaande data-analyse. Het helpt je organisatie om de bijdrage van HR aan het behalen van organisatiedoelen feitelijk te onderbouwen. HRM Suite 365 met de e-HRM-oplossing biedt hiervoor verschillende handige en slimme mogelijkheden.

Microsoft 365-producten zoals Word, Excel en Outlook worden binnen e-HRM-software heel functioneel ingezet, bijvoorbeeld voor het maken van standaardbrieven of rapportages. Omgekeerd haal je eenvoudig gegevens uit HRM Suite 365 voor verdere bewerking in Word, Excel of Power BI.

Ontdek de functionaliteiten van e-HRM-software met HRM Suite 365

 • Salarisverwerking
 • HR-administratie
 • Verzuimmanagement
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Digitaal personeelsdossier
 • Verlofregistratie
 • Onboarding
 • Werving en selectie
 • Competentiemanagement
 • Opleidingsmanagement
 • Functieprofielen en -matching
 • Functioneren en beoordelen
 • Strategische personeelsplanning
 • Employee Self Service en Manager Self Service
 • Rapportages/Business Intelligence

WORKFLOW
Met automatisering van HR-processen door uitgekiende workflows, bespaar je kosten en doorlooptijd. Van instroom, doorstroom en uitstroom; routinematige HR-processen en taken worden via handige workflows automatisch en efficiënt verwerkt. Dat maakt veel administratieve werkzaamheden overbodig. Zeker als jouw medewerkers en managers rechtstreeks toegang hebben met Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS). Een workflow is ook in te zetten voor de standaardprocessen bij het in- of uitdienst treden van medewerkers.

ONDERSTEUNING CAO’S
Standaard zijn van ongeveer vijftig cao’s de regelingen en bepalingen verwerkt in de software van HRM Suite 365.  Dit geldt bijvoorbeeld voor de cao’s ziekenhuizen, VVT, kinderopvang, bouw en installatie.  Vraag naar het actuele overzicht en de mogelijkheden voor het toevoegen van een cao.

OVERZICHT EN INZICHT
Verandering is tegenwoordig de enige constante. Dat vraagt om flexibiliteit in je organisatie. Een flexibiliteit die je in de HR- en salarissoftware wilt terug zien. Jouw HR-afdeling, je medewerkers en managers moeten immers op het juiste moment toegang hebben tot de relevante HR-gegevens, rapportages en documenten. Dat kan met de HR- en salarissoftware van HRM Suite 365.

WERVING & SELECTIE SOFTWARE
Met de Werving & Selectie Software regel je je sollicitatieprocedure via HRM Suite 365. Van de vacature op jouw eigen website tot selectie door de leidinggevende. Met de software maak je eenvoudig en in een fraaie lay-out jouw vacatures en teksten. De Werving & Selectie Software kun je rechtstreeks koppelen aan jouw eigen werken bij website. Ook kunnen kandidaten direct via de website reageren en hun sollicitatiebrief en cv toevoegen. Onze Werving & Selectie Software biedt een overzichtelijke toegang tot de vacatures en sollicitanten. Het maakt het voor een leidinggevende eenvoudig om geschikte kandidaten vervolgens uit te nodigen voor een gesprek.

HRM Suite 365

Aan de slag met HRM Suite 365?

Laat je gegevens achter of neem direct contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0229-282161.