Oplossingen

HRM Suite 365

INTEGRATIE IN MICROSOFT DYNAMICS 365

Axians heeft de kennis en kunde in huis om organisaties te faciliteren met gebruiksvriendelijke HRM- en Salarissoftware van salarisbetalingen tot verlof- en verzuimregistratie. De salaris- en HRM-software is geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365. Onze Self Service van HRM Suite 365 voor de medewerkers en leidinggevende ondersteunt slimme workflows en eenvoud in het gebruik. De beproefde oplossingen integreren goed met andere bedrijfsapplicaties en zijn via een portaal of app beschikbaar voor alle medewerkers in een organisatie. HRM Suite 365 is beschikbaar als Software as-a-Service (SaaS).

Werving & Selectie Software

e-HRM-software

Verrassend voorspelbaar

De economie, marktomstandigheden en veranderende wet- en regelgeving vragen voortdurende aanpassingen en vernieuwingen van een organisatie. Met flexibele organisatievormen vergroot je de wendbaarheid van jouw organisatie. Met de e-HRM-software van HRM Suite 365 ben je ervan verzekerd dat groei en krimp van het personeelsbestand efficiënt en effectief worden ondersteund.

Oplossingen

Salarisoplossing

Complete betrouwbaarheid

Als één onderdeel van de bedrijfsvoering voorspelbaar moet zijn, dan is dat wel de salarisverwerking. De medewerkers verwachten een heldere en correcte salarisstrook en tijdige uitbetaling. Je wilt maandelijks of wekelijks zo min mogelijk tijd kwijt zijn uit aan de loonberekeningen. Eigenlijk alleen de eenmalige of variabelen controleren, en draaien maar met de salarisoplossing van HRM Suite 365! De salarissoftware is overzichtelijk en inzichtelijk.

Self Service

Verbindt medewerkers

Het gebruik van smartphones, tablets en laptops is standaard en je medewerkers en managers willen graag vanaf deze devices hun dagelijkse werk kunnen regelen. Laat hen zelf hun HR-zaken regelen met Self Service van HRM Suite 365. Self Service is helder, eenvoudig en duidelijk van opzet, zodat iedereen er mee kan werken. Wijzigingen in NAW-gegevens, verlofaanvragen en declaraties indienen: het is makkelijk en snel gedaan met Self Service.

HRM Suite 365

Aan de slag met HRM Suite 365?

Laat je gegevens achter of neem direct contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0229-282161.