Referenties

Bekijk alle Referenties

Universiteit Leiden houdt datanetwerk up-to-date met ondersteuning van Axians

Ron Devilee, floormanager datacenter en ICT-beheerder bij de Universiteit Leiden: 'Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat betekent dat wij ons netwerk voortdurend moeten verbeteren. Om te zorgen dat we deze aanpassingen snel, efficiënt en zonder verstoringen kunnen realiseren, ontwikkelen we een eigen, gestandaardiseerde aanpak.'
Lees meer

Heemskerk fresh & easy

Gianni Stifano, Systeem Architect bij Heemskerk: “Omdat ons productieproces volledig geautomatiseerd is, is hoge beschikbaarheid van de IT-systemen cruciaal. We maken iedere dag een supervers product dat we zo snel mogelijk aan onze klanten en consumenten moeten leveren. Als de automatisering niet goed functioneert, staat letterlijk alles stil. Als we niet kunnen produceren heeft dat onherroepelijk impact op ons bedrijfsresultaat en imago. Een stabiele infrastructuur en betrouwbare storage zijn daarom onmisbaar voor Heemskerk.”
Lees meer

WDODelta

Optimale ICT-dienstverlening voor Waterschap Drents Overijsselse Delta dankzij succesvol partnership met Axians
Lees meer

United Soft Drinks

Om de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten ook in de toekomst maximaal te waarborgen, wilde United Soft Drinks de complete ICT-infrastructuur tijdig vervangen en moderniseren. Axians ontwierp en implementeerde een toekomstvaste omgeving.
Lees meer