Neem contact op
Bel mij terug

Zes redenen om TimeXtender te gebruiken

TimeXtender kan een waardevol hulpmiddel zijn voor datagedreven organisaties. Waarom? Hieronder lichten we kort een zestal redenen toe.

1. Features

Door de jaren heeft TimeXtender veel geïnvesteerd in (gebruikers)onderzoek en doorontwikkeling. Dit om een geavanceerde en innovatieve technologie te kunnen ontwerpen die je helpt bij het bouwen, implementeren en beheren van een modern en toekomstbestendig dataplatform.

2. Snelheid

De software van TimeXtender is gericht op het voorkomen van veelvoorkomende problemen die bij de ontwikkeling van een datawarehouse komen kijken. Aangezien data wordt voorbereid en beheerd zonder hiervoor code te schrijven, biedt het een versnelde en kostenbesparende manier om een datawarehouse op te bouwen ten behoeve van Data Analytics & AI.

3. Automatisering

De kern van de TimeXtender-technologie is de automatisering en versnelling van processen om gedocumenteerde gegevens op de juiste plaats, in de juiste vorm en klaar voor analyse te krijgen.

4. Consolidatie in één tool

In plaats van een lappendeken aan tools biedt TimeXtender één complete en gebruiksvriendelijke tool voor de bouw, implementatie en beheer van een datawarehouse.

5. Eenvoudig managen van datagroei

De TimeXtender-technologie maakt snel verbinding met vrijwel elke bronsysteem zodat je data probleemloos kunt catalogiseren, verplaatsen, transformeren en documenteren.

6. Compliance

TimeXtender biedt geautomatiseerde documentatie, traceerbaarheid, beveiliging, aggregatie en volledige versiecontrole ten behoeve van data compliance.

 

Hiermee sluiten we onze top 6 af maar er zijn nog meer mogelijke redenen om TimeXtender te overwegen. Neem voor onafhankelijk advies contact met ons op. 

>> Ontdek TimeXtender