Internet of Things

Niet alleen mensen zijn online, ook dingen, zoals apparaten of machines, zijn steeds vaker verbonden met het internet en met elkaar. Ze nemen taken van ons over, denken voor ons en kunnen gegevens uitwisselen.
  

Axians richt zich als IoT system integrator op het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van softwareoplossingen. De afgelopen jaren heeft Axians zich als IoT system integrator bewezen op projecten van verschillende omvang in uiteenlopende markten. Er is dan ook beschikking over specifieke domeinkennis in de markten: Industrie, Infrastructuur, Power & Utilities, Gebouwen en Healthcare. 

Maak informatie vindbaar en toegankelijk met IoT; data ontsluiten en integreren

Innoveren doe je met Internet Of Things! Dit zijn de belangrijkste voordelen: 

  • Verbeterde prestaties: door data om te vormen tot waardevolle informatie kan jouw organisatie datagedreven beslissingen nemen. Daardoor kan ze haar interne en externe prestaties verbeteren. Twee voorbeelden: een groter inzicht in je productiekosten of de mogelijkheid om de productie snel aan te passen, kunnen jouw resultaten verbeteren. Stap 1 in dit proces is het vinden van deze waardevolle data. Dit doen wij door het aansluiten van een machine of apparaathet ontsluiten van data en real-time integreren in een platform.
     
  • Diepgaande klantenkennis: precies jouw klanten én hun behoeften kennen, is van onschatbare waarde. Diep inzicht in jouw klanten op basis van het toepassen van IoT zorgt voor een sterker ecosysteem een klantvriendelijk verdienmodel en uiteindelijk een hogere klanttevredenheid.
     
  • Risico’s managen: met IoT verbeter je het managen én dus het beperken van risico’s. Dit kan je bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van potentiële fraudemogelijkheden of bij voorspellen van het volgende onderhoudsmoment. Met ons bewezen IoT-platform kunnen wij dit inzichtelijk maken voor verschillende rollen en niveaus binnen de organisatie en in de keten. 

Onze oplossingen

Augmented Reality

Door AR toe te passen, wordt het in de praktijk vele malen makkelijker gestandaardiseerde instructies toe te passen, reparaties en modificaties sneller uit te voeren.

Lees meer

Industrial IoT

Internet of Things is extra krachtig in een Industrial setting. In combinatie met onze technologieën en diensten kan het maximale uit een businesscase gehaald worden.

Lees meer

Cloud & Edge

Door het toepassen van lokale intelligentie aan de randen van het netwerk, kan er real-time informatie ontsloten worden uit een apparaat, machine of productielijn.

Lees meer

Mobiele apps

Door op elk moment en op elk mobiel apparaat real-time inzichten te hebben. Kan er bij escalaties snel en adequaat gehandeld worden.

Lees meer

De voordelen van Axians

Toegang tot expertiseToegang tot expertise
Organisaties krijgen toegang tot expertise die er binnen het bedrijf niet is, die organisaties niet willen opbouwen of die lastig te krijgen is in de markt. Axians helpt in het flexibel en kosten efficiënt opschalen van projecten en/of personeel op locatie.

Krijg grip op uw kostenKrijg grip op uw kosten

Door efficiënt te kunnen op- en afschalen van capaciteit en door het kunnen budgetteren van projecten krijgen organisaties grip op kosten. Organisaties hebben minder personeel op de loonlijst en betalen enkel voor productieve uren.

IT niet meer persoonsafhankelijkIT niet meer persoonsafhankelijk

Door uw software ontwikkeling en beheer uit te besteden wordt het eenvoudiger om uw capaciteit en bezetting te beheren. Het inzetten van personeel wordt overgelaten aan Axians met wie u afspraken maakt over kwantitatieve en kwalitatieve resultaten, en/of andere verplichtingen. Organisaties zijn niet meer afhankelijk van een of enkele medewerkers met hele specifieke kennis.

Versnel de time-to-marketVersnel de time-to-market

Door snel nieuwe projecten te kunnen opzetten en niet afhankelijk te zijn van interne beschikbaarheid kunnen producten of features sneller opgeleverd worden en/of in productie genomen worden.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?