Technical Software Engineering

Axians adviseert, ontwerpt, ontwikkelt, implementeert en beheert voor haar klanten complexe softwareoplossingen in hoogwaardige technische omgevingen.

Axians biedt detachering, in-house projecten, beheer, consultancy en trainingen op het gebied van (embedded) software. Voor real-time besturing, software-architectuur, interfacing (met hardware), sensor datacollectie en complexe ontwikkel- of productieprocessen bent u bij Axians aan het juiste adres.

Uw partner in software engineering & design

Axians is een systeem integrator die kennisvraagstukken voor haar klanten oplost. Ervaren consultants en engineers ontwerpen en bouwen software voor de besturing van complexe systemen. Wij ondersteunen bedrijven en instellingen met deskundig advies, een gedegen ontwerp, betrouwbare realisatie en beheer.

Onze professionals hebben excellente software engineering know-how en zijn in staat om verder te kijken dan het probleem alleen, waardoor zij u helpen uw uitdagingen met een optimale oplossing het hoofd te bieden. Axians is voor haar klant een kennis/solution-partner.

Met onze domeinkennis en services zijn we in staat om de time-to-market te verkorten, de overall efficiency te vergroten en de concurrentiepositie van onze klanten te verbeteren.

Onze oplossingen

Industrial IoT

Van business vraag naar een werkende oplossing. Wij helpen met het inzetten van Industrial IoT voor proces optimalisatie en kosten efficiency.

Lees meer

Automatisch testen

Door slimmer en geautomatiseerd testen worden fouten sneller opgespoord, kost ontwikkeling minder tijd en geld, en wordt de kwaliteit van uw software verbeterd.

Lees meer

Systeem integratie

De uitdaging is een naadloze koppeling tussen de systemen te realiseren, zonder informatieverlies en zo dat het rendement van de afzonderlijke systemen behouden blijft.

Lees meer

Application management

Wij zijn specialisten in het onderhouden van maatwerk software. We deinzen niet terug van exotische hard- en software en zorgen dat uw applicaties 24/7 beschikbaar zijn en blijven.

Lees meer

De voordelen van Axians

Toegang tot expertiseToegang tot expertise
Organisaties krijgen toegang tot expertise die er binnen het bedrijf niet is, die organisaties niet willen opbouwen of die lastig te krijgen is in de markt. Axians helpt in het flexibel en kosten efficiënt opschalen van projecten en/of personeel op locatie.

Krijg grip op uw kostenKrijg grip op uw kosten

Door efficiënt te kunnen op- en afschalen van capaciteit en door het kunnen budgetteren van projecten krijgen organisaties grip op kosten. Organisaties hebben minder personeel op de loonlijst en betalen enkel voor productieve uren.

IT niet meer persoonsafhankelijkIT niet meer persoonsafhankelijk

Door uw software ontwikkeling en beheer uit te besteden wordt het eenvoudiger om uw capaciteit en bezetting te beheren. Het inzetten van personeel wordt overgelaten aan Axians met wie u afspraken maakt over kwantitatieve en kwalitatieve resultaten, en/of andere verplichtingen. Organisaties zijn niet meer afhankelijk van een of enkele medewerkers met hele specifieke kennis.

Versnel de time-to-marketVersnel de time-to-market

Door snel nieuwe projecten te kunnen opzetten en niet afhankelijk te zijn van interne beschikbaarheid kunnen producten of features sneller opgeleverd worden en/of in productie genomen worden.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?