Creëer ruimte voor innovatie

Binnen jouw Digital agencies zijn projecten vast ook altijd in beweging. Spoedopdrachten en schaalbare con­tracten zijn geen uitzondering. Naast administratieve lasten vraagt dit ook om overzicht in de planning en grip op projecten. Zodat je jouw medewerkers in hun kracht kan zetten, de marges goed zijn en de projecten rende­ren. Maar vooral ook om tijd en ruimte over te houden om te innoveren. Want hierdoor kan jij je onderscheiden in de markt.

Innovatie door inzicht? Door het automatiseren en digitaliseren van pro­cessen met de krachtige oplossing van Unit4 ERPx (ERPx) realiseer je dit. Binnen het platform zijn bijdragen en wijzigingen door medewerkers een­voudig en snel door te voeren. Dit heeft direct effect op alle processen. Het gevolg: grote flexibiliteit, aanpasbaarheid en rust binnen jouw organisatie. Ja, echt. Met deze opzet wordt de complexiteit die er kan zijn binnen de (projecten) organisatie sterk gereduceerd. Je ziet direct welk project op koers loopt en welke aandacht verdiend. En hoe de planning ervoor staat. Door deze inzichten creëer je ruimte die je kan besteden aan innovaties.

Driekhoek ERPx

Wat maakt Unit4 ERPx uniek?

Het uitgangspunt van ERPx is één enkelvoudige oplossing die overal in terug komt :

 1. Eén datamodel: de data van alle processen wordt eenmalig en eenduidig binnen één database opgeslagen.
 2. Eén beveiligingsmodel: per rol, per gebruikersgroep of per gebruiker kunnen functies en data beveiligd worden over de processen heen.
 3. Eén userinterface: iedere gebruiker van ERPx kan zijn of haar schermen zelf vormgeven. De inhoud van het proces en het opslaan van de gegevens blijft identiek.
 4. Eén in ervaring: dezelfde gebruikerservaring, waardoor de finance-medewerker dezelfde gebruikerstaal spreekt als de specialist.
 5. Eén waarheid: er kan gewoonweg geen discussie meer zijn over de data omdat deze voor alle processen en medewerkers uit dezelfde bron komen.

6 grootste voordelen voor jouw marketing bedrijf

 • Modern Workspace

  Planning

  Welke capaciteit is er beschikbaar en hoe staat de pipeline ervoor? Gemakkelijk en real-time inzicht in je planning.

 • Manage & Monitoring

  Projectbewaking

  Projecten zijn dynamisch. Met één klik op de knop heb je altijd overzicht in de laatste stand van zaken.

 • Urenregistratie

  Het schrijven van uren moet zo gemakkelijk mogelijk zijn, zodat alles op tijd wordt bijgewerkt. Binnen ERPx kan dit eenvoudig via de app of browser. Eenvoud en snelheid zijn de sleutelwoorden.

 • Build & deploy

  Innovatie

  Creëer ruimte in je agenda zodat je tijd kan besteden aan innovaties. Zo blijf je voorop lopen in de business en ben je een aantrekkelijke werkgever voor je (toekomstige) medewerkers.

 • Factureren

  Handmatig offertes aanpassen is verleden tijd. Alles wordt automatisch vanaf het project gefactureerd. Efficiënter en minder foutgevoelig!

 • Financieel inzicht

  Door de integratie van projecten, HR en finance, heb je altijd en overal direct inzicht in de (financiële) status van de projecten en jouw bedrijf. Hiermee heb je zelf het stuur in handen om direct bij te sturen waar en wanneer dit nodig is.

Aan de slag?

Wil jij jouw interne processen  ook optimaliseren met slimme ERP Software? We kijken graag samen naar jouw behoeften!