Iedere sector is anders

Ieder segment is anders, en zo ook de bijbehorende behoeftes. Dit is waarschijnlijk niet anders voor jou. Daarom is het belangrijk dat het ERP systeem dat je kiest goed aansluit op deze behoeftes en de bijkomende activiteiten.  Zo kan jij namelijk efficient aan de slag en het meeste uit jouw systemen houden.

Axians levert systemen in vele sectoren om zo de meeste behoeftes te kunnen waarborgen. Voor de diverse sectoren gebruiken we dan ook  diverse ERP applicaties. Voor de Unit4 ERP systemen wordt er in specifieke sectoren gewerkt. Benieuwd of jouw sector hierbij zit? Lees dan snel hieronder verder.

De marktsegmenten van Unit4

Axians is samen met Unit4 gespecialiseerd in (vele) diverse sectoren. De kans is dus groot dat we in staat zijn je te helpen! Staat jouw sector niet in het rijtje? Geen zorgen, de kans op samenwerking – en dus ook mogelijkheden – zijn vooralsnog aanwezig! Neem bij twijfel contact op via de contactpagina hierboven.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Centrale en lokale overheid
  • Onderwijs
  • Zorg
Dirk Bok Unit4 ERPx

Wil jij meer weten?

Zit jouw segment hierbij – of niet – en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Laat gemakkelijk en snel je gegevens achter in het formulier hieronder. We nemen spoedig contact met je op!