Het kloppend hart van jouw organisatie automatiseren en digitaliseren middels krachtige processoplossingen. Dat is waar Axians – dé specialist in ERP software – voor staat. Met Axians reken je altijd op volledig ontzorging: van implementatie tot aan support en beheer. Jouw bedrijfsprocessen worden zo geoptimaliseerd terwijl jij je focust op jouw kernactiviteiten.

Axians is de eerste full service partner van Unit4 in Nederland en heeft een unieke positie door het brede aanbod van ICT diensten op het gebied van infrastructuur, apps, business intelligence, telecom en software applicaties.

ERPx over Axians

Daarnaast heeft Axians al meer dan 35 jaar ervaring en kennis op het gebied van ERP implementaties, het ontwikkelen van software en verandermanagement. Wij geloven erin dat het gaat om de perfecte match tussen partijen en de onderlinge samenwerking tussen mensen.

Alleen dan bereik je het optimale resultaat. Wij onderscheiden ons dan ook op het gebied van samenwerking en het verlenen van service. Een lange termijnrelatie waarin beide partijen gelukkig zijn staat bij ons centraal.

Jonny Bryan, VP Global Partners bij Unit4: “Unit4 is blij met deze samenwerking. Axians is al jarenlang een gevestigde naam binnen de ICT-dienstverlening, kent de markt goed en heeft zich duidelijk gespecialiseerd in managed en as-a-service diensten. Ik heb het vertrouwen dat we een succesvolle samenwerking neerzetten en op deze wijze echt een verschil kunnen maken in de markt.”

Dirk Bok Unit4 ERPx

Wil jij meer weten?

Klinken de aanbiedingen in Unit4 ERPx van Axians je als muziek in de oren? Laat eenvoudig en snel je gegevens achter in het formulier hieronder. We nemen spoedig contact met je op!