De zorg is volop in beweging en dit is zeker van toepassing binnen de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Structureel zijn er grote uitdagingen waar de VVT mee te maken heeft: een stijgende zorgvraag door vergrijzing en een hogere levensverwachting van mensen, stijgende zorgkosten maar ook bezuinigingen en personeelskrapte.

De VVT zal zich herdefiniëren en digitale technologieën zijn onmisbaar geworden voor de toekomstbestendigheid van de zorg. Ontwikkelingen als e-health, AI, domotica en robotisering dragen bij aan een hogere doelmatigheid en efficiency bij VVT instellingen.

Tegelijkertijd zorgen deze ontwikkelingen ook voor een minder hoge stijging aan zorgkosten. Slim gebruik van data is daarbij een voorwaarde.

Axians helpt je data slimmer en eenvoudiger in te zetten binnen de organisatie. Bijvoorbeeld door data uit het EPD of ECD te combineren met andere bronnen en hier relevante inzichten uithaalt. Over de behandelduur of bedbezetting, maar ook het kunnen bieden van de juiste zorg op de juiste plek. Zodat je patiënten de juiste zorg biedt of zorgverleners minder tijd verliezen aan secundaire processen zoals de administratie.

Voor iedere uitdaging op het gebied van Data Analytics & AI staan onze experts voor je klaar.

Waar we je mee kunnen helpen:

  • Data Navigator 360

    Datagedreven zorg is meer dan alleen technologie. De organisatie en de mensen zijn de échte drijfveren. Hoe zorg je ervoor dat data en intelligentie hieruit gekapitaliseerd worden binnen de organisatie? Onze Data Navigator 360 geeft je richting en houvast.
    LEES MEER
  • Self Service BI

    Geef gebruikers de kennis, vaardigheden en tools in handen om zelf in hun data- en informatiebehoeften te voorzien.
    LEES MEER
Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

De VVT verandert ingrijpend vanwege maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Ben jij klaar voor de toekomst? Wil jij ook je cliënten de beste zorg kunnen bieden of medewerkers kunnen ontlasten in hun zware werk? We sparren graag over jouw specifieke vraagstuk. Laat je contactgegevens en we nemen snel contact met je op.