Expertise die de digitale transformatie van jouw organisatie versnelt

Krachtige IT hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dankzij ons partnership met Hewlett Packard Enterprise is dat een claim die we voor onze klanten dagelijks kunnen waarmaken. Zeker nu de ontwikkelingen steeds sneller gaan en termen als IoT, AI, virtual machines en hybrid IT ons om de oren vliegen.

 

 

Als wereldwijde leverancier van technologieoplossingen aan bedrijven en organisaties is HPE dé partner die ons in staat stelt om bij te staan bij alle implementaties van deIT-infrastructuur van jouw organisatie. Van cloud technologie en software defined datacenters tot intuïtieve netwerken en zelflerende securityoplossingen. Samen met HPE bieden we de IT-expertise die het bedrijfsmodel ondersteunt en die je nodig hebt om in deze verbonden, datagestuurde wereld te gedijen.

Over onze samenwerking

Axians en HPE zijn al vele jaren partners en daardoor zijn we perfect afgestemd op de IT-behoeften van jouw organisatie. Alleen door alle bedrijfsprocessen grondig te begrijpen, kunnen we de optimale mix van technologie en mensen mobiliseren om jouw uitdagingen te tackelen. In nauwe samenwerking met HPE maken we dat elke dag mogelijk.

Axians sfeerbeeld, groep mensen in modern kantoor

Aan de slag met Axians en HPE

IT is er om te ondersteunen en te versterken, niet om te beperken. Niettemin is overstappen naar een moderne en veilige(re) infrastructuur soms een grote stap. Een goede blueprint verduidelijkt meteen de prioriteiten en in welke volgorde het project moet worden aangepakt zonder de continuïteit van een organisatie in gevaar te brengen. Met de combinatie van premium HPE-infrastructuur en de expertise van onze engineers, zorgt Axians voor een oplossing die perfect afgestemd is op jouw behoeften op het gebied van Cloud & Datacenter Infrastructures.  We bieden een flexibel en schaalbaar IaaS-platform dat draait op private cloud-technologie dat beschikbaar is vanuit onze datacenters, als hybride variant of on-premise.

Wij zijn met onze HPE oplossingen in deze markten actief

Samen met HPE helpen we organisaties in verschillende branches om  de volgende stap te zetten in de digitale transformatie. We zijn actief in de volgende marktsegmenten.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de oplossingen van Hewlett Packard Enterprise?  Of wil je in contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een vrijblijvend (online) gesprek of een demonstratie?

Vul dan het contactformulier in,  we helpen je graag!