Over onze samenwerking

Bij NetApp heeft Axians de hoogst haalbare oplossings- en servicestatus in huis: gold. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van netwerk- en compute-infrastructuren, waarbij wij hoogwaardige expertise hebben opgebouwd in virtualisatie en data storage. Wij investeren intensief in ons strategische partnership met NetApp en in ons diensten- en productenportfolio. Hierdoor hebben wij een Self Service Portal ontwikkeld, waarmee we onze ambitie om ons volledige portfolio as a service aan te bieden en gebruiksvriendelijker te maken, ook werkelijk realiseren!

 

Wij zijn ISO-27001, ISEA-3402 en SOC2 gecertificeerd. Dit geeft je de garantie dat jouw omgeving voldoet aan alle beveiligingseisen. ISO-27001 geldt als dé standaard op het gebied van informatiebeveiliging. Ook jouw data storage voldoet aan alle regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en General Data Protection Regulation (GDPR). Onze datacenters zijn redundant ingericht. Dit betekent dat bepaalde apparatuur dubbel opgebouwd is, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer er een onderdeel uitvalt. Oftewel, jij hebt de garantie op een hoge beschikbaarheid.

Specialistische service

Samen met NetApp zetten wij ons in voor het opbouwen en uitdiepen van klantrelaties. Dit voldoet of overtreft zelfs aan de behoeften, verwachtingen en tevredenheid van onze klanten. Uit feedback van onze klanten blijkt dat NetApp zich altijd richt op het vinden van de juiste oplossing, zodat onze klanten precies dat krijgen wat zij nodig hebben: van technologie tot budgetoverwegingen. Deze benadering ligt aan de basis van onze bedrijfscultuur en weerspiegelt onze klantgerichte aanpak in alles wat we doen.

Maak kennis met onze NetApp oplossingen

Jouw organisatie stapt voor allerlei diensten over naar de cloud. Ook als het gaat om zaken, zoals storage, netwerken en eventueel operationele apparaten. NetApp biedt een breed portfolio aan om jouw organisatie te helpen bij deze transformatie. Alle diensten uit hun portfolio leveren wij as a Service in de publieke cloud of als software defined storage on-premises.

  • Gaia

    Gaia biedt organisaties betere digitale mogelijkheden om te vernieuwen. Een platform dat mensen, apparatuur en digitale workloads nog efficiënter met elkaar verbindt.
    Ontdek Gaia
  • Infrastructure as a Service (IaaS)

    Axians heeft jarenlange ervaring in het beheren van datacenter- en netwerkinfrastructuren bij onze klanten op locatie, maar ook in het beheer van publieke cloudoplossingen. Door dit beheer te combineren met onze eigen cloud, krijgt jouw organisatie een hybride infrastructuur.
    Ontdek IaaS

Meer weten over de samenwerking tussen Axians en NetApp?

Onze experts staan voor je klaar om te vertellen wat deze samenwerking voor jouw organisaties kan betekenen! Vul onderstaand formulier en wij helpen je vrijblijvend verder.