De digitale consument stelt hoge eisen

Klantreizen, leveranciersrelaties en orderprocessen zijn grotendeels naar de digitale wereld verhuisd. En het sleutelwoord is convenience: de meest naadloze koopervaring met de minste hindernissen is de winnaar. Maar ook zicht op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid in de hele keten is een belangrijk verkoopargument. Iedereen wil hierin vooroplopen, dus wordt er aan de infrastructuurkant overal druk geïnnoveerd. Het automatiseren van processen en het transparant maken van data hebben daarbij prioriteit. 

Je IT-afdeling staat daardoor onder druk om systemen beter te integreren, data sneller uit te wisselen en infrastructuren flexibel en schaalbaar te maken. Maar ook de budgetten staan onder druk. De concurrentie is fel en de marges zijn niet altijd groot genoeg om geld en tijd vrij te maken voor het echt aanpakken van integratie, modernisering en flexibilisering. 

De oplossing is meestal om er een partner bij te halen die de noodzakelijke bouwblokken paraat heeft en snel een schaalbare, flexibele, betrouwbare en toekomstbestendige cloud– en datacenterinfrastructuur kan realiserenBij Axians hebben we bijvoorbeeld Gaia, ons Next-Gen Infra Platform. Dat automatiseert de meeste terugkerende beheertaken en orkestreert het uitrollen en schalen van nieuwe infrastructuur. Door het drastisch verminderen van handmatig beheer, krijgen jouw mensen weer hun handen vrij om samen met de business aan projecten te werken die jouw bedrijf verder helpen groeien. 

Onze oplossingen voor de Groot- en detailhandel

 • GAIA

  Beheer je infrastructuur met AI en neem afscheid van handmatig beheer. Maak ruimte voor innovatie, wees up to date en beheer hybride en multi-cloud omgevingen.
  Ontdek GAIA
 • IaaS

  Door beheer te combineren met onze eigen cloud, krijgt jouw organisatie een hybride infrastructuur waarvan de data in Nederland blijft
  Ontdek IaaS
 • Axians Cloud

  Wij bieden de mogelijkheid om workloads te laten landen op een infrastructuur in haar eigen datacenter. Hierbij voeren wij het dagelijks beheer uit en garanderen we de afgesproken performance en beschikbaarheid.
  Ontdek Axians Cloud
Axians sfeerbeeld, mannen werkend in datacenter

Cloud & Data center Infrastructures voor Groot- en detailhandel bij Axians

Bij Axians geloven we dat je alleen goede dienstverlening kunt leveren als je de markt van je klant écht kent. Daarom hebben wij een toegewijd team voor groot- en detailhandel, met specialisten die niet alleen de technologische ontwikkelingen in cloud en datacenter op de voet volgen, maar ook hun sporen hebben verdiend in jouw wereld en weten wat er speelt in jouw markt. 

Zij helpen je om de juiste keuzes te maken. Niet alleen op het gebied van technologie, maar vooral ook in het inrichten van je organisatie en je processen. We stellen voor bovendien een klantteam voorje samen, dat altijd op de hoogte is van wat er speelt op jouw infrastructuur en waar iedereen weet wat er voor jou belangrijk is. 

We verbinden ons aan jouw doelen, waardoor we altijd samen dezelfde definitie van succes nastreven en zelfs, waar dat nodig en nuttig is, samen nieuwe proposities kunnen ontwikkelen. 

Partners

Met onderstaande partners werken wij intensief samen binnen het marktsegment Groot- & detailhandel en expertise gebied Cloud & Data Center Infrastructures.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je zelf aan de slag met Cloud & Datacenter Infrastructures? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie.