Snelheid, wendbaarheid en veiligheid met de marktleider in virtualisatie

De toekomstgerichte technologie van VMware verzorgt applicatiemodernisatie, multi-cloud virtualisatie, netwerken, collaboration en security voor uiteenlopende branches als financiële sector, zorg, overheid, detailhandel, telecommunicatie, productie en transport. VMware biedt een breed scala aan digitale oplossingen voor apps, services en ervaringen waarmee organisaties hun klanten en medewerkers iedere dag weer meer mogelijkheden kunnen bieden.

Bij Axians leveren en beheren we oplossingen uit de meeste zuilen van het VMware-portfolio: automation en orchestration, het VMware Cloud Management Platform, netwerkbeveiliging en End User Computing door middel van VMware Workspace.

We voorzien klanten van wendbare netwerken, gebouwd op een basis van security by design door het VMware NSX virtualisatieplatform in te zetten. VMware-technologie helpt ons om multicloud-omgevingen naadloos aan elkaar te koppelen.

Zo kunnen we consequent beleid uitrollen op private en public clouds en door vereenvoudigd beheer en effectiever inkoop zowel investeringen als operationele kosten verlagen. Het uitrollen van microsegmentatie en zero-trust security wordt zo ook mogelijk.

Over onze samenwerking

Als VMware Advanced Partner kunnen we alle producten van VMware opnemen in de kern van onze dienstverlening. Een belangrijk voorbeeld daarvan is GAIA, ons Next-Gen Infra Platform. Daarnaast werken we altijd heel goed samen met VMware, zowel in projecten als bij het ontwikkelen van innovatieve diensten en producten. Onze gecertificeerde VMware-consultants zorgen dat we binnen het VMware-portfolio maatwerk kunnen leveren en precies tegemoetkomen aan jouw wensen en eisen. Axians is, mede dankzij de samenwerking met VMware, een one-stop-shop voor hardware, netwerk, virtualisatie en diensten. We hebben specialistische kennis in huis om jou op weg te helpen bij het implementeren van VMware-oplossingen, maar we kunnen het beheer ervan ook overnemen of VMware op IaaS-basis leveren.

Axians is één van de eerste partners in Nederland die de Azure VMware Solution (AVS), de integratie tussen VMware en Azure, bij een grote organisatie uitrolt. We werken daarbij nauw samen met VMware en Microsoft.

Lees hier de kracht van onze dienstverlening met VMware voor de Gemeente Utrecht

Maak kennis met onze VMware oplossingen

  • Gaia

    Gaia biedt organisaties betere digitale mogelijkheden om te vernieuwen. Een platform dat mensen, apparatuur en digitale workloads nog efficiënter met elkaar verbindt
    Ontdek Gaia

Kiezen voor Axians en VMWare: de voordelen

  • Netwerk en datacenter onder één dak: de koppeling tussen VMWare en Azure met AVS stelt je in staat om VMware virtual machines af te nemen op Azure. Een unieke kans om je eigen datacenter te integreren met de kracht van de cloud.
  • Integraal onderdeel van het GAIA-platform: de krachtigste oplossing voor automation en orchestration die op het moment beschikbaar is, is Axians Gaia. Met Gaia haal je niet alleen het beste uit het VMware-portfolio in huis, maar ook het nieuwste in cyber security en kunstmatige infra-intelligentie.
  • Compleet scala diensten en producten.

Wil je de kracht van Axians VMware ervaren? Dat kan kosteloos, door middel van een demo of een proof of value-traject waarbij we Gaia tijdelijk aansluiten op jouw omgeving voor unieke inzichten in de verbetermogelijkheden van je infrastructuur.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de Cloud en Datacenter Infrastructure oplossingen van VMware?  Of wil je in contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een vrijblijvend (online) gesprek of een demonstratie?

Vul dan het contactformulier in,  we helpen je graag!