Je data is je product en je product is data

Er is geen financieel product meer denkbaar dat niet grotendeels uit data bestaat. Bij verzekeraars verschuift het accent van het afdekken van risico’s naar preventie en beperking van schade, op basis van data. Bij banken zijn data simpelweg het product geworden. Het veilig, snel en effectief kunnen verwerken van grote hoeveelheden data is dus een belangrijke driver voor succes in de financiële markt. Je infrastructuur is het ‘voertuig’ dat 24 uur per dag moet zorgen dat data succesvol en veilig verwerkt en verplaatst kan worden.

Daarbij is de concurrentie fel en is snelle innovatie de enige manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

Een IT-organisatie die verstrikt zit in handmatige processen en eigenlijk al moeite heeft om de status quo draaiende te houden heeft die innovatiesnelheid niet. Om de huidige en toekomstige uitdagingen aan te kunnen heb je een wendbare infrastructuur nodig waarmee je snel nieuwe processen en technologieën in gebruik kunt nemen.

Door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software-defined infrastructuur, kunstmatige intelligentie en Internet of Things met elkaar te combineren, kun je een cloud- en datacenterinfrastructuur bouwen die het foutgevoelige, tijdrovende beheer-handwerk elimineert en zo zorgt dat je je handen vrij hebt voor product-, dienst- en procesinnovatie.

Onze oplossingen voor Banken en verzekeraars

We kennen de uitdagingen én de oplossingen die horen bij cloud & datacenter infrastructuren bij banken en verzekeraars. Lees hier meer over onze oplossingen.

 • Gaia

  Beheer je infrastructuur met AI en neem afscheid van handmatig beheer. Maak ruimte voor innovatie, wees up to date en beheer hybride en multi-cloud omgevingen.
  Ontdek GAIA
 • IaaS

  Door beheer te combineren met onze eigen cloud, krijgt jouw organisatie een hybride infrastructuur waarvan de data in Nederland blijft.
  Ontdek IaaS
 • Axians Cloud

  Wij bieden de mogelijkheid om workloads te laten landen op een infrastructuur in haar eigen datacenter. Hierbij voeren wij het dagelijks beheer uit en garanderen we de afgesproken performance en beschikbaarheid.
  Ontdek Axians Cloud

Cloud & Datacenter Infrastructures voor Banken en verzekeraars bij Axians

Innovatie in de financiële sector is inmiddels onmogelijk zonder kunstmatige infra-intelligentie. Daarom bouwen we bij Axians de intelligente, AI-gedreven beheertool Gaia. Gaia biedt een ongekend spectrum aan functionaliteiten die je helpen bij het snel opzetten van automation en orchestration van je infrastructuur. Connectiviteit, datacenter en (multi)cloud kun je in Gaia volledig geautomatiseerd beheren, waardoor je sneller, flexibeler en robuuster wordt. Omdat configuraties automatisch en centraal worden aangepast, minimaliseer je de kans op menselijke fouten en gebruiken al je systemen de nieuwste patches en de juiste golden images. Minder fouten en minder handwerk betekent meer tijd om je op innovatie te richten.

Onze partners

Met onderstaande partners werken wij intensief samen binnen het marktsegment Banken & verzekeraars.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je zelf aan de slag met Cloud & Datacenter Infrastructures? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie.