Innovatieve netwerkoplossingen dankzij de samenwerking tussen Axians en Aruba

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company (Aruba), wordt vaak gezien als marktleider in intelligente en betrouwbare netwerkoplossingen, van de edge tot de cloud. De technologie van Aruba maakt het ook voor jouw organisatie eenvoudig om het netwerk schaalbaar te maken en te betalen naar gebruik, zonder grote investeringen vooraf. 

Het aanbod van Aruba is verdeeld in zes groepen: draadloos netwerk, bekabeld netwerk (switches), software-defined wide area network (SD-WAN),  security, management en operations. Door deze slimme tools te combineren verbeter je met Aruba je hele manier van werken. 

Wij zetten de oplossingen van Aruba in om te zorgen dat jouw gebruikers altijd een goede verbinding hebben om altijd en overal optimaal te kunnen samenwerken. Steeds intelligentere en complexere netwerken hebben daarvoor steeds slimmere tooling nodig. Om te zorgen dat onze klanten de snelle veranderingen op het gebied van connectiviteit kunnen bijhouden bieden we samen met Aruba een platform dat altijd uptodate is. Daarmee vullen wij al jouw connectiviteitsvragen flexibel in en kunnen we je het operationele beheer van je hele netwerk-infrastructuur uit handen nemen. Van aankoop, installatie en beheer tot support en lifecyclemanagement. Dan kan jouw organisatie zich 100% concentreren op je kernactiviteiten en innovatie. 

Over onze samenwerking

Op 5 januari 2021 werden wij de eerste Aruba-partner in Nederland die naast de Platinum Hybrid IT en de Platinum Aruba status óók de Aruba Managed Service Provider-status behaalden. Dat was niet alleen een beloning voor het niveau van onze dienstverlening, maar ook voor optimale afstemming en samenwerking met Aruba. Door deze status konden we ons Network as a Service (NaaS)-aanbod uitbreiden met het Aruba Edge Service Platform. 

 

We investeren intensief in ons strategisch partnership met Aruba en het integreren van hun producten en diensten in ons portfolio, waarbij het onze ambitie is om alles ‘as a service’ aan te bieden. Onze Aruba Managed Service Provider-status past binnen die ambitie en met Aruba maken we ons aanbod aantrekkelijker voor jouw organisatie. Omdat je kunt profiteren van pay-per-use van een betrouwbaar, flexibel en veilig netwerk. Je kunt daarbij klein beginnen en later opschalen. Ideaal in de huidige marktomstandigheden! 

Maak kennis met onze Aruba oplossingen

De beschikbaarheid van jouw netwerk is een absolute noodzaak: het moet gewoon áltijd werken. Tegenwoordig merken wij dat onze klanten de samenwerking met een betrouwbare partner nét zo belangrijk vinden als de technologie zelf. Wij maken  ons krachtige aanbod samen met onze technologie toegankelijk voor jou.

 • Managed (W)LAN

  Met Axians managed (W)LAN heb jij als organisatie geen omkijken naar het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het platform áltijd beschikbaar is en het aan de actuele security eisen voldoet
  Ontdek Managed (W)LAN
 • Network as a Service

  Met Network as a Service (NaaS) leveren we een connectiviteitsdienst waarmee je betaalt naar gebruik. Je krijgt een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians.
  Ontdek NaaS
 • SD-WAN

  Steeds meer organisaties kiezen om meerdere redenen voor SD-WAN oplossingen. Uit onderzoek blijkt dat de SD-WAN markt de komende jaren groeit met meer dan 30%. Wij vertellen je hoe onze SD-WAN een toekomstbestendige oplossing is voor jouw organisatie en medewerkers.
  Ontdek SD-WAN

De voordelen wanneer je voor Axians en Aruba kiest

 • Slim beheren en automatiseren: bruikbare inzichten uit de 1,5 miljard datapunten die Aruba dagelijks verzamelt. Zo voorspel je problemen en pak je ze aan voordat ze gevolgen hebben voor je organisatie of je gebruikers. Verkort de tijd die je nodig hebt om een probleem op te lossen met 90% en vergroot je netwerkcapaciteit met 25%. 
 • Vrijheid in configuratie: verbeter de samenwerking, verhoog de productiviteit, stimuleer mobiliteit en geef de gebruikerservaring een boost met de hoge prestaties van het efficiënte Aruba-netwerk. 
 • Bescherming: met Aruba Edge Services Platform (ESP) heb je uitgebreide mogelijkheden voor overzicht, controle en veiligheid. 
 • As-a-Service: flexibele consumptie en pay-per-use-opties stellen je in staat om snel te reageren op veranderende eisen aan je netwerk. Budgetbeheer en het implementeren van nieuwe technologieën worden eenvoudig.

Meer weten over de samenwerking tussen Axians en Aruba?

Onze experts staan voor je klaar om te vertellen wat deze samenwerking voor jouw organisaties kan betekenen! Vul onderstaand formulier en wij helpen je vrijblijvend verder.