+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
AppVenture Van idee naar intuïtieve en écht intelligente apps. Samen gaan we op AppVenture. We bedenken, bouwen en leren samen.
Neem contact met ons op

AppVenture, van droom naar realiteit
Het doel van AppVenture is om jou te helpen de droom van jouw organisatie te realiseren door middel van intuïtieve en écht intelligente apps. Samen gaan we op AppVenture en doorlopen een traject met daarin vier ondersteunende componenten.

We bedenken, bouwen en leren samen. We gaan kijken hoe jij optimaal gebruik kan maken van verrijkte data en creëren een applicatie met de focus op een intelligente en intuïtieve samenwerking met de gebruiker. Door gebruik te maken van low code platforms zijn we flexibel en spelen we snel in op nieuwe ontwikkelingen en wensen vanuit de business.

Benieuwd hoe wij dit doen en welk AppVenture wij samen aan kunnen gaan?

Bekijk ons webinar

De kracht van low code
Low code platformen maken applicatieontwikkeling toegankelijk voor iedereen. Het is niet noodzakelijk om een programmeertaal te kennen. Dit zorgt ervoor dat een ontwikkelingsproces aanzienlijk wordt versneld en de ontwikkelde applicatie snel tastbaar is en in gebruik kan worden genomen. Meer mensen, ook zonder technische achtergrond, kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van applicaties. Het gat tussen business en IT wordt hierdoor kleiner.

Our promise is about the impact we make on lives of people

De technologische wereld blijft zich nog steeds in een razend tempo ontwikkelen. Voor de continuïteit van een organisatie is het van groot belang om vooral mee te blijven ontwikkelen en goed gebruik te maken van verrijkte en intelligente data. Heb jij al een idee of challenges binnen jouw organisatie? Of wil je eens in gesprek om te zien hoe wij samen ons AppVenture in kunnen richten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met mij op

Wie zijn we

Axians is een dienstverlener die 24/7 voor je klaar staat. Wij vinden mensen belangrijker dan technologie en willen ons onderscheiden door dicht bij de klant te staan. Niet voor niets is onze slogan The best of ICT with a human touch.

Socials

Powered by