Innovatie met unieke platformen

Snelle ontwikkelingen

De markt en de innovaties ontwikkelen zich zeer snel. Dat is natuurlijk erg positief! Maar dat maakt het ook lastig om de concurrentie voor te blijven. Daarom is het als organisatie belangrijk om na te gaan waar jullie innovatiemogelijkheden zitten.

Wees klaar voor de toekomst

Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven kunnen helpen digitaal te innoveren. Om jouw bedrijf ook zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we een gestructureerd stappenplan ontwikkeld. Hierin staat het proces van continu innoveren centraal. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf over 5, 10 en 20 jaar klaar is om te concurreren in een steeds meer digitaal wordende economie.

Wat kunnen wij doen?

Door het creëeren van een innovatief platform kan jouw organisatie op de concurrentie vooruit gaan lopen. Wij hebben dit bijvoorbeeld al gedaan met Naar Werk met Elyze. Hét platform voor klussen binnen de overheid. Met een uniek matchingsalgoritme dat werknemers en projecten aan elkaar koppelt op basis van leerdoelen, draagt Elyze bij aan een betere arbeidsmobiliteit binnen de Nederlandse overheid.

Blijf innoveren

De markt blijft zich doorontwikkelen evenals de technologie. Om competitief en relevant te blijven dient jouw bedrijf continu te innoveren. Daarom integreren wij deze denkwijze in alles wat we doen.  Ook nadat jouw slimme oplossing gelanceerd is blijven wij graag betrokken. Met onze expertise blijft jouw organisatie elke dag innoveren.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Data Driven Applications Service providers

Een UX/UI redesign van HRM-software: focus op de eindgebruiker

BIj gebruik van software is een heldere gebruikersinterface essentieel voor gebruikers. Lees hier hoe een HRM software module is herontworpen, gericht op de eindgebruiker.
Lees meer
Data Driven Applications Zakelijke dienstverlening

Courdid verbetert aanvraagproces met slimme low-code oplossing

Courdid helpt expats dagelijks met belastingadvies, immigratie en compliance werk. Het 30%-aanvraagproces is nu volledig geautomatiseerd met een slimme low-code oplossing.
Lees meer
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie versimpelt schadeproces via Inspectie App

Van Schie gebruikt de Inspectie App om het proces rondom schade-inspecties te versoepelen. De collega’s kunnen hun werk makkelijker uitvoeren en alle processen zijn goed vastgelegd. De app is ontwikkeld met het low-code platform van Mendix.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Data Analytics Media, cultuur & sport

House of Workouts: Van “oldskool” DVD’s naar de 21e eeuw

Duizenden fitnessinstructeurs van House of Workouts leren de choreografie van hun groepslessen via een mobiele app. Deze app is via Mendix ontwikkeld in combinatie met React Native.
Lees meer
Data Analytics Zorg

Verkerk ondersteunt 2.500 zorgmedewerkers via Sherpa-app

2.500 zorgmedewerkers staan dagelijks in contact met hun cliënten via de Sherpa-app. Axians ontwikkelde de app voor Verkerk in React Native.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT

Van Schie bouwt aan hun IT-landschap. Axians ondersteunt hen via low code applicatieontwikkeling van Mendix!
Lees meer
Data Driven Applications

Vooroplopen in credit management dankzij IT

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience. Wij hielpen hen daarbij.
Lees meer
Data Driven Applications

De klant hoeft niet naar de kassa, de kassa komt naar de klant

Met Valk Solutions hebben wij de afrekenklantreis opnieuw uitgedacht. Van een vervelende bottleneck naar een prachtige ervaring!
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.