Verbeter customer engagement met jullie eigen app

Geef jullie klanten de beste ervaring

Wanneer je een app of een portaal ontwikkelt voor jouw klanten wil je hen de best mogelijke ervaring geven.  Hoe jouw klanten deze ervaring beleven straalt direct af op jouw organisatie. Daarom is het van groot belang dat deze oplossingen ontwikkelt worden met de klantbeleving als hoofd prioriteit.

Betere resultaten door nauwe samenwerking

Bij Axians hebben wij veel ervaring met het opzetten van klantgerichte apps en portalen. Om de beste customer engagement en klantervaring te garanderen werken wij graag nauw samen gedurende het gehele proces. Door deze nauwe samenwerking komen we tot de beste oplossing voor jullie organisatie en jullie klanten.

Cannock

Zo hielpen wij ook Cannock hiermee: Al sinds 1991 ondersteunt Cannock organisaties bij hun credit management. Hun missie: voorop blijven lopen op het gebied van credit management dankzij kennis, data en inlevingsvermogen.

Customer experience

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience door het benutten van ieder contactmoment in het betaalproces om zo klantrelaties te versterken. Een prachtige ambitie die alleen gerealiseerd kan worden door het juist inzetten van IT.

Onze aanpak

Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven kunnen helpen digitaal te innoveren. Om jouw bedrijf ook zo goed mogelijk te ondersteunen heeft Axians een gestructureerd stappenplan ontwikkeld. Hierin staat het proces van continue innoveren centraal. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf over 5, 10 en 20 jaar klaar is om te concurreren in een steeds meer digitaal wordende economie.

Wellicht ook interessant:

Credit management is een essentieel onderdeel binnen de bedrijfsvoering. Cannock helpt organisaties met hun credit management, en wij helpen Cannock om dat middels IT zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te doen.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Data Driven Applications Service providers

Een UX/UI redesign van HRM-software: focus op de eindgebruiker

BIj gebruik van software is een heldere gebruikersinterface essentieel voor gebruikers. Lees hier hoe een HRM software module is herontworpen, gericht op de eindgebruiker.
Lees meer
Data Driven Applications Zakelijke dienstverlening

Courdid verbetert aanvraagproces met slimme low-code oplossing

Courdid helpt expats dagelijks met belastingadvies, immigratie en compliance werk. Het 30%-aanvraagproces is nu volledig geautomatiseerd met een slimme low-code oplossing.
Lees meer
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie versimpelt schadeproces via Inspectie App

Van Schie gebruikt de Inspectie App om het proces rondom schade-inspecties te versoepelen. De collega’s kunnen hun werk makkelijker uitvoeren en alle processen zijn goed vastgelegd. De app is ontwikkeld met het low-code platform van Mendix.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Data Analytics Media, cultuur & sport

House of Workouts: Van “oldskool” DVD’s naar de 21e eeuw

Duizenden fitnessinstructeurs van House of Workouts leren de choreografie van hun groepslessen via een mobiele app. Deze app is via Mendix ontwikkeld in combinatie met React Native.
Lees meer
Data Analytics Zorg

Verkerk ondersteunt 2.500 zorgmedewerkers via Sherpa-app

2.500 zorgmedewerkers staan dagelijks in contact met hun cliënten via de Sherpa-app. Axians ontwikkelde de app voor Verkerk in React Native.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT

Van Schie bouwt aan hun IT-landschap. Axians ondersteunt hen via low code applicatieontwikkeling van Mendix!
Lees meer
Data Driven Applications

Vooroplopen in credit management dankzij IT

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience. Wij hielpen hen daarbij.
Lees meer
Data Driven Applications

De klant hoeft niet naar de kassa, de kassa komt naar de klant

Met Valk Solutions hebben wij de afrekenklantreis opnieuw uitgedacht. Van een vervelende bottleneck naar een prachtige ervaring!
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.