Intelligente bedrijfsapplicaties voor de maakindustrie

 

 

Hogere efficiëntie met een app

Het laten ontwikkelen van een bedrijfsapp kan enorme voordelen in de efficiëntie van jouw bedrijf opleveren. Maar de juiste bedrijfsapplicatie kan naast efficiëntie voordelen ook bijdragen aan de effectiviteit van een bedrijf. Wat het bedrijfsdoel ook is, wij kunnen een bedrijfsapplicatie ontwikkelen die jouw bedrijf verder helpt.

Maak complexe processen overzichtelijk

Maak- en productiebedrijven, vooral op het gebied van engineering, installatiebouw en chemie, kunnen niet meer zonder bedrijfssoftware. Producten en productieprocessen worden steeds complexer en daarmee worden de risico’s groter.

Nauwe samenwerking

Omdat elke organisatie unieke bedrijfsprocessen kent werken wij graag nauw samen. Gedurende het gehele ontwikkelingsproces en daarna werken wij veel samen met onze partners om zo tot het optimale resultaat te komen.

Het belang van data

Data is hierbij van essentieel belang. Door Big Data en IoT data te verzamelen en te analyseren is het mogelijk om producten te verbeteren, worden kansen en risico’s tijdig gesignaleerd en kunnen processen geoptimaliseerd worden.

Onze aanpak

De markt blijft zich doorontwikkelen evenals de technologie. Om competitief en relevant te blijven dient jouw bedrijf continu te innoveren. Daarom integreren wij deze denkwijze in alles wat we doen.  Ook nadat jouw slimme oplossing gelanceerd is blijven wij graag betrokken. Met onze expertise blijft jouw organisatie elke dag innoveren.

Van Schie bouwt een brug

Benieuwd hoe wij dit al doen?

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT. Axians is trots om Van Schie hierin te mogen ondersteunen. Lees alles over hoe wij samen met Van Schie hun IT-landschap hebben verbeterd.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Data Driven Applications Service providers

Een UX/UI redesign van HRM-software: focus op de eindgebruiker

BIj gebruik van software is een heldere gebruikersinterface essentieel voor gebruikers. Lees hier hoe een HRM software module is herontworpen, gericht op de eindgebruiker.
Lees meer
Data Driven Applications Zakelijke dienstverlening

Courdid verbetert aanvraagproces met slimme low-code oplossing

Courdid helpt expats dagelijks met belastingadvies, immigratie en compliance werk. Het 30%-aanvraagproces is nu volledig geautomatiseerd met een slimme low-code oplossing.
Lees meer
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie versimpelt schadeproces via Inspectie App

Van Schie gebruikt de Inspectie App om het proces rondom schade-inspecties te versoepelen. De collega’s kunnen hun werk makkelijker uitvoeren en alle processen zijn goed vastgelegd. De app is ontwikkeld met het low-code platform van Mendix.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Data Analytics Media, cultuur & sport

House of Workouts: Van “oldskool” DVD’s naar de 21e eeuw

Duizenden fitnessinstructeurs van House of Workouts leren de choreografie van hun groepslessen via een mobiele app. Deze app is via Mendix ontwikkeld in combinatie met React Native.
Lees meer
Data Analytics Zorg

Verkerk ondersteunt 2.500 zorgmedewerkers via Sherpa-app

2.500 zorgmedewerkers staan dagelijks in contact met hun cliënten via de Sherpa-app. Axians ontwikkelde de app voor Verkerk in React Native.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT

Van Schie bouwt aan hun IT-landschap. Axians ondersteunt hen via low code applicatieontwikkeling van Mendix!
Lees meer
Data Driven Applications

Vooroplopen in credit management dankzij IT

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience. Wij hielpen hen daarbij.
Lees meer
Data Driven Applications

De klant hoeft niet naar de kassa, de kassa komt naar de klant

Met Valk Solutions hebben wij de afrekenklantreis opnieuw uitgedacht. Van een vervelende bottleneck naar een prachtige ervaring!
Lees meer

Aan de slag met jouw nieuwe bedrijfsapplicatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.