Gebruiksgemak centraal in flexibele SaaS-oplossing

We begrijpen dat jouw collega’s op de eerste plaats komen. Ook wij geloven hierin. Daarom staat gebruikerservaring bij ons centraal. Onafhankelijk van waar je bent en op welk device je werkt. Met behulp van Artificial intelligence (AI) verminderen we repeterend werk en de continu lerende digitale assistente ondersteunt gebruikers bij de dagelijkse werkzaamheden.

Unit4 ERPx is een volledige cloud oplossing. Een Software as a Service platform gericht op organisaties waar projecten en mensen centraal staan. De oplossing is gebaseerd op open standaarden waardoor het maken van koppelingen en extensies snel te realiseren zijn. Flexibiliteit en vooral veerkracht zijn de sleutel tot een platform wat ervoor zorgt dat alle gebruikers optimaal en overal kunnen werken. Daar staan wij voor.

Voordelen

  • Toekomstbestendig door een volledige standaard SaaS-applicatie vanuit de Azure-cloud waardoor je geen zorgen meer hebt over updates. 
  • Kennis van de zakelijke dienstverlening door meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse markt.  
  • Een optimale gebruikerservaring door een slimme inrichting van processen en onze digitale assistent. 
  • Bedrijfsspecifieke onderdelen volledig naar wens in te richten 
  • De inzet van best-practices, zodat we ons tijdens de implementatie kunnen richten op de uitzonderingen.  

Kom bij ons werken!

Wil jij onderdeel zijn van een snelgroeiend en ambitieus team? Bekijk dan snel onze vacatures.

Implementatie Consultant
Applicatie Consultant Unit4
Support Specialist ERPx
Trainee Junior Consultant

Ontdek onze oplossingen

10 praktische richtlijnen voor het ontwerpen van een data-architectuur Manage en Monitor - Future Proof

ERP6 en ERP7

Ook als je al een tijdje met Unit4 ERPx of de eerdere versie ERP6/7 draait, helpen wij jou bij  het optimaliseren van de applicatie. Denk daarbij aan het implementeren van een nieuwe module, het optimaliseren van de inrichting of de processen, of een upgrade van het systeem. Een migratie naar Unit4 ERPx is vanzelfsprekend ook onze corebusiness. Een up-to-date applicatie ondersteunt optimaal jouw gebruikers en processen. Zodat de klant echt centraal staat.  

Meer weten over Unit4 ERPx en hoe Axians je hierbij kan ondersteunen?

Met ruim 30 jaar ervaring met ERP implementaties, weten wij het optimale uit jouw bedrijfssoftware te halen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier en onze experts helpen jou verder.