Bespaar tijd en verkort doorlooptijden in je bedrijfsprocessen

Het bedrijfsleven verliest elke dag tijd en geld door ‘blind spots’ in hun automatisering. Door subprocessen die niet of onvoldoende gedigitaliseerd zijn en systemen die niet met elkaar communiceren.

Bedenk hoeveel tijd je direct bespaart als je papierstromen en handmatige handelingen slim digitaliseert. En hoe gemakkelijk het zou zijn als je data aan de productielijn, onderweg of op locatie digitaal registreert en daarmee direct beschikbaar stelt voor inzage, analyse en eventuele vervolgacties zoals een bestelling en de facturering ‘op kantoor’. Of als je communicatie, foto’s en video’s kunt koppelen aan projecten, orders of relaties.

Wij geloven dat het nu tijd is om je bedrijfsprocessen en systemen verder te optimaliseren met mobiele digitaliseringsoplossingen. Of je nu bij een productie- of handelsbedrijf werkt, in de zakelijke dienstverlening of bij de overheid. Axians helpt je bij deze digitale innovatiestap!

  • Bewezen 75% tijdsbesparing in bedrijfsprocessen
  • Kortere doorlooptijden in processen, zoals time to invoice
  • Altijd en overal inzicht in belangrijke informatie en data
  • Elimineer handmatige handelingen en papieren formulieren

Ontdek in 2 minuten wat ActDigital voor je kan betekenen!

Dit is de kracht van ActDigital

Soms loop je tegen beperkingen aan in je ERP-omgeving doordat je bepaalde data of processen niet kunt onderbrengen. ActDigital is een platform dat connecties tussen databronnen maakt, waarop business applicaties (apps) eenvoudig kunnen worden samengesteld. Hierdoor ben je als organisatie in staat om (sub)processen verder te digitaliseren, intelligenter te maken én aan elkaar te koppelen. Connectivity, digitalisering en mobility; dat is het waar het in onze ogen om draait.

Met ActDigital kun je jouw bedrijfsprocessen verder digitaliseren en sneller innoveren:

  • Snel en goedkoop mobiele applicaties bouwen en aanpassen dankzij het no-code platform
  • Naadloze integratie met Exact software en elke andere databron
  • Flexibele en uitgebreide mogelijkheden zoals formulieren, handtekeningen, foto’s, video, chat, gps, signaleringen, dashboards, etc.

Digitaal samenwerken met ActDigital

Met ActDigital streven we naar het verbeteren van de kwaliteit van data en deze ‘actionable’ te maken, op de kantoorvloer, in het magazijn, op de productievloer én in het veld.

Deze bedrijven zijn al succesvol met mobiele digitalisering

Karbouw: Mobiele app zorgt voor minder administratieve last en sneller facturatieproces in onderhoudswerkzaamheden

Karbouw maakt onderdeel uit van Schipper Bosch en heeft locaties in Amersfoort en Arnhem. Schipper Bosch realiseert en beheert vastgoed voor ondernemingen en particulieren. De uitvoering van onderhoud en service wordt gedaan door Karbouw. Tot voor kort werkten de monteurs van het bedrijf met papieren werkbonnen en formulieren. Omdat dit zowel arbeidsintensief als foutgevoelig was, wilde Karbouw het proces vanaf het vastleggen van een verzoek voor onderhoud en service tot en met de planning, uitvoering en facturatie optimaliseren. De oplossing werd gevonden in een app van ActDigital, naadloos geïntegreerd met Exact Synergy. “Mede met de inzet van ActDigital verloopt dit proces nu veel sneller en ontstaan er minder fouten dan in het verleden”, aldus Ronald van den Bunt, Business Controller van Schipper Bosch.

Lees de complete case

E.C.O. Inspections: Enorme tijdbesparing voor inspecteurs dankzij een eenvoudige app

E.C.O. Inspections heeft mobiele digitalisering toegepast voor de inspecteurs in het veld, waarmee zij een overzicht hebben van de planningswerkzaamheden. Pieter Tienstra, directeur E.C.O. Inspections: “Onze mensen op locatie weten zo precies wanneer de inspectie plaats vindt, maar vooral wat er moet gebeuren. Per activiteit kan men een registratie vastleggen, zoals meetwaardes en checks. Het mooie is dat al deze gegevens live worden geregistreerd en direct – realtime – in Exact Synergy beschikbaar zijn. Het grote voordeel hiervan is dat het rapport direct wordt aangemaakt, via een app door de medewerker ter plaatse.”

“We hebben hiermee een enorme efficiencyslag gemaakt. Zodra de meetwaardes binnen zijn, zit een minuut later het inspectierapport in de mailbox van de medewerker. Dit levert een enorme tijdbesparing op. Voorheen waren medewerkers vier dagen onderweg en hadden ze één dag nodig om te rapporteren. Nu zijn ze 9,5 dag onderweg en zijn ze nog maar een 0,5 dag aan het rapporteren.”

Lees de complete case

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk: Urenregistratie tot facturatie voor ruim 3.000 leerlingen: snel, foutloos en papierloos

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk leidt jong technisch talent op voor bedrijven in de elektro- en installatietechniek. Deze vorm van contract onderwijs is een ontzettend mooi initiatief, opgezet door Nederlandse installatiebedrijven.

In de praktijk had het bedrijf te maken met een enorme administratieve last. Uren en reiskosten werden op papier ingevuld door de leerlingen, geaccordeerd door het leerbedrijf, waarvan vervolgens een factuur werd opgemaakt door InstallatieWerk. Dit administratieve proces moest sneller, foutloos en papierloos kunnen. De oplossing: het inzetten van een business app met ActDigital en deze koppelen aan Exact software. Het resultaat is een gestroomlijnd proces van urenregistratie tot aan facturatie voor ruim 3.000 leerlingen.

Lees de complete case

New York Pizza: Effectieve digitale informatie-uitwisseling in het logistieke proces

New York Pizza is al jaren klant van Axians en gebruikt Exact Globe als ERP systeem. De afgelopen jaren hebben ze dit uitgebreid met allerlei innovatieve toepassingen, zoals Warehouse Management, EDI en ActDigital apps. De apps zijn bedoeld voor de verwerking van emballage vanuit de eigen groothandel Euro Pizza Products. De bestellingen voor de winkels worden geleverd in kratten en de retourkratten worden geregistreerd en meegenomen.

Met ActDigital heeft New York Pizza dit proces getransformeerd van een papieren naar een digitaal proces. Voorheen werd de emballage door de chauffeurs genoteerd op papieren bonnen en aan het einde van de dag ingeleverd op kantoor. De administratie verwerkte de bonnen en moest de emballage achteraf op de factuur verrekenen per vestiging. Dit proces was foutgevoelig, zorgde voor veel handling en een late facturatie. Door het emballageproces te digitaliseren met ActDigital, kan de chauffeur nu ter plaatse de retouren invullen via de app. Deze informatie is nu direct beschikbaar op kantoor en de verrekeningen vinden automatisch op de factuur plaats. De factuur kan vervolgens direct digitaal worden verstuurd.

ActDigital snel mobiele applicaties bouwen

Kunnen we je helpen bij jouw volgende digitaliseringsstap?

 

Heb je een vraagstuk rondom digitalisering of het toepassen van mobiele applicaties? Onze specialisten denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct met onze sales afdeling, tel.nr. 088 597 5550.