Beter inspelen op je klantvraag dankzij nauwkeurige forecasting

Pieken en dalen in het koopgedrag van jouw klanten zorgen voor uitdagingen in de bevoorrading van de supply chain. Wij helpen bij het verbeteren van het supply chain proces van retailers en groothandels met onze eigen ontwikkelde AI-gedreven oplossing.

repleniQ is de meest krachtige forecasting oplossing die zelflerende en betrouwbare besteladviezen levert. Zelfs tot op uurniveau! Hierdoor dragen we bij aan een efficiëntere, duurzame en winstgevende toekomst voor retail en groothandel.

Waarom een goede forecasting zo belangrijk is!

 • Meer tevreden & loyale klanten omdat ze nooit meer misgrijpen op producten
 • Minder out-of-stock en derving, dus minder verspilling én kosten
 • Beter kunnen anticiperen door meer inzicht in supply chain & voorraden
 • Een sneller & efficiënter bevoorradingsproces met minimale inspanningen

 

 • %
  Betrouwbare forecasting
 • %
  Tijdbesparing bestelproces
 • %
  Out-of-stock vermindering

Verbeter de voorraadbeschikbaarheid in de supply chain

Met repleniQ vinden we de perfecte balans tussen maximale voorraadbeschikbaarheid en minimale derving.

Onze zelflerende algoritmes zorgen voor foutloze voorspellingen van klantvraag, zelfs tijdens promoties, feestdagen en onder invloed van seizoenen en weer. Altijd live voorraadstanden zorgen ervoor dat ‘out of stock’ tot het verleden behoort.

Ons systeem is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk, dankzij gamificatie-elementen die de adoptie vergemakkelijken. Schaalbaar voor iedere organisatie, transformeert onze software de manier waarop bedrijven voldoen aan de klantvraag.

Ontdek het geheim van een uiterst nauwkeurige forecasting

RepleniQ Voorraadoptimalisatie Software Dataplatform

Op missie naar een duurzame supply chain

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het empoweren van retailers en toeleveranciers in hun supply chain proces. We streven ernaar om een diepere connectie met klanten te faciliteren, gemak te bieden en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Bij Axians maken we de belofte van geoptimaliseerde supply chains waar, waardoor jij je kunt richten op het bouwen van waardevolle relaties met je klanten.

Kunnen we jou helpen?

 

Wil jij ook beter forecasten en altijd optimale voorraden? Stel hieronder je vraag zodat we je in contact kunnen brengen met de juiste specialist!